Paun Daniel, Vasile Gelu, ambii la open - București
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A, Topoloveni, 10 ianuarie 2015
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
organizator local
- 22.iul.2010
- 1772
- București Sos. Oltenitei 103, Romania
- 40
Likes given: 21Likes received: 135
La Open din București :
-Filimon Bogdan
-Boaca Valentin
-Fodoran CosminAdresa: Sos. Oltenitei nr. 103, Bucuresti / Program: Luni-Vineri intre 11-19 / Telefon: 0722.678.078 / Mail: contact@vivasportshop.ro
http://www.VivaSportShop.ro
Comentariu
Din Craiova la amatori Stancalie Doru.In functie de numarul de partcipanti este posibil sa înceapă ambele turnee dimineata?
Comentariu
Coordonator Onorific- 14.apr.2008
- 3369
- Topoloveni-Argeș
Likes given: 30Likes received: 343
Postat în original de Fodoran Cosmin Vezi postAmatori :
-Damian Ioana
Comentariu
maestru- 17.iun.2011
- 1907
- Mioveni
- 68
Likes given: 3533Likes received: 1358
PROPUNERE: Dat fiind faptul ca mai avem ceva timp pana cand toate mesele de joc vor beneficia de aceeasi lumina si nu vor fi mese mai bune sau mai rele d.p.d.v. al conditiilor de mediu, propun ca in momentul in care seful de grupa ia foaia, pixul si mingea, sa traga si un biletel in care este scris numarul mesei, numar pe care il va scrie pe foaia de concurs. Acest lucru este valabil pentru cazul in care numarul de grupe este egal cu numarul de mese.
In cazul in care numarul de mese este mai mare (de exemplu 2 grupe la 3 mese), biletele vor contine cate 3 numere (mese alaturate) si vor fi in dublu exemplar (pentru fiecare din cele 2 grupe).
In cazul in care numarul de mese este mai mic decat numarul de grupe (de exemplu sunt cu 5 grupe mai multe decat mese), in "urna" vor mai fi introduse si 5 bilete pe care vor fi scrise numerele de mese pentru grupele "netitulare".
Prin aceasta procedura se niveleaza oarecum sansele de a juca pe o masa mai buna pentru grupe indiferent de situarea lor pe lista. Dupa modul actual de functionare, primele 4 grupe si ultimile 4 prind mese la margine de sala, iar celelalte mai la mijloc in functie de situarea capilor de serie in lista de participanti.
Dupa parerea mea, ar fi ideal ca aceasta procedura sa se aplice la grupele inferioare, grupele superioare si open cand programul de open incepe mai tarziu.Blade: Donic Alligator Combi
FH: Butterfly Dignics 80
BH: Der Materialspezialist Spectre OX
Comentariu
Postat în original de mihais mioveni Vezi postPROPUNERE: propun ca in momentul in care seful de grupa ia foaia, pixul si mingea, sa traga si un biletel in care este scris numarul mesei, numar pe care il va scrie pe foaia de concurs. .T05-ALC-T05
Adrian Gorum
Comentariu
maestru- 17.iun.2011
- 1907
- Mioveni
- 68
Postat în original de kdt123 Vezi postDaca vreti ,pot lipi numerele la mese in mod aleatoriu (imi este mai usor)Blade: Donic Alligator Combi
Comentariu
Am glumit evident ,daca puneam numerele asa ,aranjam si mesele intr-un mod "labirint" ca sa fie mai hazliu !T05-ALC-T05
Adrian Gorum
Comentariu
Coordonator Onorific- 14.apr.2008
- 3369
- Topoloveni-Argeș
Likes given: 30Likes received: 343
Comentariu
Postat în original de mihais mioveni Vezi postPROPUNERE: Dat fiind faptul ca mai avem ceva timp pana cand toate mesele de joc vor beneficia de aceeasi lumina si nu vor fi mese mai bune sau mai rele d.p.d.v. al conditiilor de mediu, propun ca in momentul in care seful de grupa ia foaia, pixul si mingea, sa traga si un biletel in care este scris numarul mesei, numar pe care il va scrie pe foaia de concurs. Acest lucru este valabil pentru cazul in care numarul de grupe este egal cu numarul de mese.
In cazul in care numarul de mese este mai mare (de exemplu 2 grupe la 3 mese), biletele vor contine cate 3 numere (mese alaturate) si vor fi in dublu exemplar (pentru fiecare din cele 2 grupe).
In cazul in care numarul de mese este mai mic decat numarul de grupe (de exemplu sunt cu 5 grupe mai multe decat mese), in "urna" vor mai fi introduse si 5 bilete pe care vor fi scrise numerele de mese pentru grupele "netitulare".
Prin aceasta procedura se niveleaza oarecum sansele de a juca pe o masa mai buna pentru grupe indiferent de situarea lor pe lista. Dupa modul actual de functionare, primele 4 grupe si ultimile 4 prind mese la margine de sala, iar celelalte mai la mijloc in functie de situarea capilor de serie in lista de participanti.
Dupa parerea mea, ar fi ideal ca aceasta procedura sa se aplice la grupele inferioare, grupele superioare si open cand programul de open incepe mai tarziu.
EDITAT ADMIN:
Nu aveti nici o scuza pentru limbajul folosit! Am dat "nu-mi place" pentru asta si am cenzurat mesajul.Blade TESTE
Fh TENERGY
Bh IARBA UZATA
Comentariu
maestru- 17.iun.2011
- 1907
- Mioveni
- 68
Oricine are dreptul sa nu fie de acord cu mine si poate sa-mi dea "Nu-mi place mesajul". Mie mi se pare propunerea mea ca fiind o masura pentru a stinge unele nemultumiri ce apar dupa concurs in legatura cu conditiile de joc. Daca se introduce un factor aleator, nemultumitul poate da vina pe "ghinion"! Doar am intrat in epoca celui care s-a referit la o anumita situatie cu raspunsul halucinant GHINION!
Nu e bine sa inflamam atmosfera cu termeni jignitori. Daca cineva nu are contraargumente, dar vrea sa dea "Nu-mi place mesajul" foarte bine, asa e democratic, nu trebuie sa avem toti aceeasi parere!Blade: Donic Alligator Combi
Comentariu
Echipa AmaTur- 22.mar.2006
- 2414
- Reghin
- 58
Likes given: 240Likes received: 423
Postat în original de adriannn Vezi posteste foarte bine cum zice.ti dvs.de ce sa joc eu ,depinde unde ma repartizeaza la masa cu lumina f slaba(offf lucsi astia NU I-Am inteles niciodata,la fizica am lipsit)
si cine o fi d-l gpopescu de acorda unlike.are dreptul?mars ma gunoiule de aici !!!!!!!!!!!!!!!!rog adm sa ia masuri.....
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 04:01.Procesare...X
Comentariu