Stie cineva ce tipuri de lemn are in compozitie Nittaku Acoustic?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Nittaku Acoustic, ce tipuri de lemn are in compozitie?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Nittaku Acoustic, ce tipuri de lemn are in compozitie?
Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- TestingTaguri: Nimic
Re: Nittaku Acoustic, ce tipuri de lemn are in compozitie?
stiu ca e din lemn ales de care ,nu stiu exact , dar stiu ca din cauza lipiri intre straturi e asa scump , ca e un procedeu special intilnit numai la instrumentele muzicale , de acolo si numele acestora .Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
e curios dar chiar nu am gasit pe nicaieri tipul de lemn din care e facut Acousticul, NICAIERI!Blade-Darker speed 90
Bh- Testing
Comentariu
De asta nu putem nici noi sa-ti raspundem la intrebare. Straturile exterioare ar putea fi "Limba" dupa aspect, dar cele intermediare si cel central nu putem stii.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
repet f.f.curios, o fi vre-un secret al producatorului? Poate asa se explica si pretul...pe langa lucratura fina!Blade-Darker speed 90
Bh- Testing
Comentariu
eu am un violin si am impresia ca vad si un veneer de bambus!!! Dar nu stiu daca se poate face furnir asa subtire de bambus.Cu toate astea am si parchet masiv de bambus si eu l-am taiat-instalat, si cred ca-l cunosc destul de bine!Blade-Darker speed 90
Bh- Testing
Comentariu
Daca ar sti si alti fabricanti lemnul si procedeul de lipire, l-ar mai face si ei sub alte denumiri dar Acoustic este chiar "unic".Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Postat în original de Dado.danieleu am un violin si am impresia ca vad si un veneer de bambus!!! Dar nu stiu daca se poate face furnir asa subtire de bambus.Cu toate astea am si parchet masiv de bambus si eu l-am taiat-instalat, si cred ca-l cunosc destul de bine!Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
iti pot spune maine, lemnul nu-l am la mine,e imprumutat la un prieten, dar cred ca o sa caut o poza pe net, revinBlade-Darker speed 90
Bh- Testing
Comentariu
Daca vreti sa comparati cautati lemnu Butterfly Milerga care are stratul exterior din bambus.
Eu sunt de parere ca Acousticul are furnirul din "limba sau ayous"
Comentariu
Un link cu Butterfly Millerga :
http://www.tabletennis.gr/forum/forum_p ... ?TID=11406
Comentariu
furnir exterior in nici un caz nu e bambus, cred, cred ca era cel imediat de sub el, sigur vad maine cand imi recuperez lemnul, dar nici o poza cu violinul nu m-a lamurit, sunt neclare.Oricum sunt un pic frustrat, toti producatorii ascund anumite procedee de lipire, anumite materiale, dar chiar sa nu ai nici o specificatie la nici un strat...Blade-Darker speed 90
Bh- Testing
Comentariu
am pus intrebarea si pe un site care zice ca-ti raspunde la intrebari legate de Acoustic, sa vedem daca imi trimit raspuns, pe mail trebuie sa soseasca!Blade-Darker speed 90
Bh- Testing
Comentariu
mi-am recuperat violinul si intr-adevar al doilea strat pare de bambus, mai ales la maner se vede mai bine "desenul" tipic al sectiunii de bambus, asta daca nu exista un lemn cu desen asemanator si nu-l stiu eu(ceea ce e f. probabil)Astept raspunsul de pe site-ul 'cela.Blade-Darker speed 90
Bh- Testing
Comentariu
revin si arat Acousticul NU ARE bambus.M-am suparat si am taiat o bucata de parchet de bambus in diferite unghiuri de sectiune cu pendularul si a rezultat ca punctele care fac desenul sectiunii, la bambus sunt unul langa celalt, iar stratul 2 de la violin are intradevar puncte asemanatoare dar asezate grupat si la distanta un grup de celalalt.Oricum e decorativa sectiunea, are un desen frumos.Tot nu stiu ce e, poate ma lamureste site-ul acela.Blade-Darker speed 90
Bh- Testing
Comentariu
Ai ca am intrat de tot in "tehnici" si straturi de lemn .. nu ne lasam , nu ?
Aflam tot ! Mai important decit asta e sa facem antrenament
Se pare ca sintem avizi de informatii legate de producerea lemnelor , din ce , cum , cit de gros , de care fel , lipirea straturilor , forma ...
macar ne ajuta treaba asta ? sau sint doar informatii pretioase ?Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
cine stie ce lemn de salcie + prun are in componenta si nu vrea Nittaku sa divulgeBlade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
te rog frumos, cu f. mare greutate am facut rost de un furnir f. subtire de limba si unul de cires european, si de 1mp. de furnir putin mai gros de furnir de koto.Vreau sa-mi fac un lemn home made si inca mai caut procedee de lipire. In rest violinul ramane la putere cel putin pt. mine, cred ca o sa joc numai cu el de acum incolo, balsa carbo mi-am lovit-o si oricum voiam sa iau un lemn mai de viteza.Asa ca nu degeaba ma interesa ce lemn are Acousticul si Violinul in compozitie.Blade-Darker speed 90
Bh- Testing
Comentariu
Foarte frumos. Avem un nou entuziast care vrea sa-si faca un home made. Felicitari!Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Ray Chow din Malaezia ne da de stire ca Violinul, poate si Acousticul zic eu, are "Ash wood outer ply", adica stratul superior e facut din FRASIN! Mai cautam si despre celelalte!Blade-Darker speed 90
Bh- Testing
Comentariu
Sigur Violinul nu are acelasi outer ply ca si Acousticul. La Violin apar niste alternante de nuante sub forma de baghete in lungul lemnului, pe cand la Acoustic nu apar niciodata.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Postat în original de VISCOSigur Violinul nu are acelasi outer ply ca si Acousticul. La Violin apar niste alternante de nuante sub forma de baghete in lungul lemnului, pe cand la Acoustic nu apar niciodata.Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
senior- 02.apr.2008
- 564
- București + around
- 46
Likes given: 0Likes received: 0
Postat în original de valiPostat în original de VISCOSigur Violinul nu are acelasi outer ply ca si Acousticul. La Violin apar niste alternante de nuante sub forma de baghete in lungul lemnului, pe cand la Acoustic nu apar niciodata.
Oricum, cu noile reglementari ITTF privind lipirea lemnele all-wood nu vor mai fi la fel de folosite .... chiar daca per total au un feeling mai bun, mai natural se va merge pe compozit pt viteza, iar pentru un control mai bun vor fi aplicate diferite cavitati, forme mai ciudate, manere scobite, samd.Blade : Donic Waldner Dotec Carbon
FH : DHS Skyline Neo 2 (tuned) - 2.2
BH : Haifu Shark 2 (tuned) - 2.0
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 15:49.Procesare...X
Comentariu