astept poze clare (8 megapixeli) si gros.. pe MP pt. T 80 negru. multumesc
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
lemne, fete, masa Donic Persson 25
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Postat în original de alx_vass Vezi postastept poze clare (8 megapixeli) si gros.. pe MP pt. T 80 negru. multumesc
80 in București
80 fx Rm. Valcea
- - - Actualizat - - -
Postat în original de Mihai BT Vezi postmai puneti o data pozele ca nu se deschid !!! sunt interesat de 80FX . ms !!!
80 in București
80 fx Rm. Valcea
- - - Actualizat - - -
Primorac Off -blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
Ce greutate are primorac ul și ce serie căci în poze nu se distinge? Mulțumesc.Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
joola
Va salut
As vrea sa stiu gramajul pentr Joola . si starea lemnului -lovituri , denivelari , ...etc Daca e intre 85 si 90 g si OK din cellelalte puncte de vedere , adresa mea este Cezar gheorghiu Iași Ciurchi 53 B 0745640824
Ramburs curier .
Multumesc , toate bune
Comentariu
Postat în original de adishorul Vezi postCe greutate are primorac ul și ce serie căci în poze nu se distinge? Mulțumesc.
Va stau la dispozitie cu orice alte informatii pe care as putea sa vi le dau.
Primiti consideratia mea
- - - Actualizat - - -
Acest lemn Primorac Off - japonez chiar nu are absolut nimic in comun cu cel fabricat in Europa...
- - - Actualizat - - -
blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
Valabil
- - - Actualizat - - -
fetele tenergy au fost reduse la pret cu 10 lei, adik sunt la pretul de 55 lei. Pt. mai mult de 2 fete, pretul este de 50 lei
Fata nr. 4 rezervata
- - - Actualizat - - -
revenire pret. Fetele tenergy au fost reduse la pret doar cu 5 lei, adik sunt la pretul de 60 lei. Pt. mai mult de 2 fete, pretul este de 55 lei
- - - Actualizat - - -
la plata in cont, transport gratuit prin Posta Romanablade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3443
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 431Likes received: 541
update: fata Tibhar Evolution Mx-s patrata 2.1 -2.2 mm rosie 150 leiblade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
MX-S este 2.1-2.0 SAU 1.9-2.0 ?
In poza din prima postare aveti 1.9...
Ma intereseaza pe mine fata.
0722 215 393
respect
cristakeMizutani ZLC | MX-S
Comentariu
reducere pret paleta XVT cu fete Tenergy 260 lei. Oferta valabila pana la 16.12.2015 ora 17.00blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
senior- 31.mar.2015
- 363
- drobeta turnu severin
- 47
Likes given: 9Likes received: 2
Postat în original de gpopescuvalabil tricou Butterfly Ino
Respect!!Blade Buterfly Apolonia Tiago
FH Tenergy 80
BH Tenergy 05 FX
Comentariu
Este nou desigur...in tzipla!!blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
update: lemn si setup complet
- - - Actualizat - - -
Reduceri de pret pentru cei interesati de produsele din primul post...pe mp.
- - - Actualizat - - -
Update Reducere preturiblade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
Postat în original de adishorul Vezi postSe dau și la bucată sau doar pereche? Merci.
Daca doriti doar o bucata, bineinteles ca se poate 130 lei cu banii in cont si transportul este in sarcina mea.
Cu stima, ...blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
Postat în original de gpopescu Vezi postDin cate am mai auzit de la alti jucatori, Donic Bluefire merg mai bine pereche decat Tenergy(pereche) pt. ca sunt mai moi.
Daca doriti doar o bucata, bineinteles ca se poate 130 lei cu banii in cont si transportul este in sarcina mea.
Cu stima, ...
Proveniența fețelor este cunoscută ? Cu stimă.Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 11:56.Procesare...X
Comentariu