Postat în original de gruia_lu_novac
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
lemne, fete, masa Donic Persson 25
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 10 (0 members and 10 guests)
-
blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Postat în original de adishorul Vezi postNu va contrazic în privința potrivirii BF la pereche doar ca mie mi se par mai grele decât tenergy, sigur aici depinde de cât suporta mana fiecăruia.
Proveniența fețelor este cunoscută ? Cu stimă.
- - - Actualizat - - -
Postat în original de gruia_lu_novac Vezi postAți putea să îmi spuneți cât cântărește fiecare față Donic (pătrată) din cele pe care le aveți la vânzare?
Mulțumesc.
- - - Actualizat - - -
Pret redus fete patrate Donic Bluefire M1 si M2 in primul post.
- - - Actualizat - - -
Fetele M1 vandute,
timp ramas pt. cumparare fete M2 6 ore si 40 minute.
- - - Actualizat - - -
Fetele M1 vandute,
timp ramas pt. cumparare fete M2 6 ore si 40 minute.blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
Mai doriti lemnul Liu Shiwen?... casuta de mesaje va este plina si nu va pot da mesaj privat. Stima
Comentariu
aveti casuta plinaVictas V22 DE blue 2.0
Victas Koji Matsushita Special
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
produse noi de Sarbatori in primul postblade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
T64 rosie de 1,9 mm cu 240 lei nu aveți cumva? Mulțumesc.Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
de vanzare Mazunov fluture negru si reducere de pret la lemnele Kokutaku Cremrtop
- - - Actualizat - - -
pereche Tenergy 64 cu poze plus poze lemn Mazunov
- - - Actualizat - - -
perechea Tenergy 64 pret redus 110 lei
- - - Actualizat - - -
update. Fata patrata Tibhar Sinus 2.00 mm rosieblade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3449
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 431Likes received: 541
Postat în original de gpopescu Vezi post1 pereche fete Tenergy 64 de 2.1 mm 150x157, grad de uzura aprox. 20% 65 lei/buc sau 120 lei/perechea REDUCERE PRET 100 LEI/PERECHEA
Comentariu
Fete Tenergy 64 si 64 fx noi, lemn Tibhar Drinkhall Power Spin FL 86 gr in primul post
- - - Actualizat - - -
updateblade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
Postat în original de reveneala Vezi postmai e o masa tibhzr la vanzare?
http://tabletennis.inters.pl/product...-TOP-ITTF.html
persoana de contact este dl. Adrian Calauz tel 0740680022 (doar pt. mesele Tibhar)blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
Postat în original de gpopescuupdate 2 cauciucuri de la 729
- - - Actualizat - - -
Postat în original de gpopescuupdate 2 cauciucuri de la 729
Comentariu
Postat în original de reveneala Vezi postas vrea hurricane si sriverul daca ne intelegem iau mai multe.sunati la 0743070465
- - - Actualizat - - -
AS VREA HURRICANE SI SRIVERUL DACA NE INTELEGEM IAU MAI MULTE.SUNATI LA 0743070465blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
Am un Chalenger atack,dar e de 1,7,l-am taiat pe un lemn viscaria,am dat jumatate de ora cu ea,dar nu e pe gustul meu,daca esti interesat o pot da cu 100 ron +transport.
Comentariu
valabil
- - - Actualizat - - -
Multumesc frumos domnului Peta Octavian pentru sandwichu-ul Butterfly Challenger Attack
- - - Actualizat - - -
de actualitate cumparare Tenergy 05 fx rosu 2.1 mmblade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:04.Procesare...X
Comentariu