Si ce fac daca nu ma incape tricoul?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
lemne, fete, masa Donic Persson 25
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 8 (0 members and 8 guests)
-
Postat în original de Bogdan V Vezi postSi ce fac daca nu ma incape tricoul?
Inca ceva,
manerul este ceva mai confortabil, are pastila verde deci poti sa joci cu el oina, squash si chiar si ping pong!!!
Am glumit, ...
dar
Cel care care va comanda acest lemn pana la ora 24.00 a acestei zile de 28 decembrie 2016, va primi cele doua tricouri si dvd-ul cu lectii de tenis de masă de la PingSkills.
---------- Post added 30.12.2016 at 12:44 ----------
valabil. pret nouUltima editare de gpopescu; 28.dec.2016, 18:24.blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
Aveti MP...vreau eu fata 05 fx rosie de 151/158..cea de jos din poze.Va multumesc anticipat.Tel 0752133364...Nelu Mutiu.FH:Hurricane lll National Butterfly VISCARIA FL BH:Tenergy 64
Comentariu
lemn Schlager Aramid Carbon FL 86 grblade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
De vanzare ZJSZLC, Freitas, Viscaria OSTblade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
Butterfly Viscaria OST 87 gr 500 lei - REZERVATblade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
Tenergy 05 fx stare foarte foarte buna, 6 perechi disponibileblade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
Postat în original de buzatu vasile Vezi postVreau o fata eu dar sa aiba dimensiuni mari George!
Tu joci cu lemn de aparator, nu sunt asa mari fețele...sunt taiate putin mai mari decat pe Viscaria adica au 158x151
Si nu se dau decat pereche
- - - Actualizat - - -
poze Tenaji 05 fx in primul postblade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
Lemn Tiago Apolonia ZLC ca noublade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
senior- 01.feb.2015
- 1203
- cluj napoca
- 44
Likes given: 90Likes received: 245
Nu vrei la schimb pe apolonia un photino k nouLemn: viscaria black tag
Fh: tenergy 05
Bh: tenergy 05
Comentariu
Paleta pentru incepatori 70 de leiblade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
As dori eu perechea de fețe Tibhar. Va scriu un mesaj cu datele meleUltima editare de peiov petru; 11.iul.2017, 21:33.
Comentariu
senior- 01.feb.2015
- 1203
- cluj napoca
- 44
Likes given: 90Likes received: 245
La ce pret sant jp....? Suna-ma te rog.....msLemn: viscaria black tag
Fh: tenergy 05
Bh: tenergy 05
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:27.Procesare...X
Comentariu