Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Schimb lemn Butterfly Liu Shiwen cu Viscaria
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
senior
- 15.dec.2013
- 408
- Poienarii Burchii
- 52
Likes given: 94Likes received: 152
Ultima reducere :500 lei !
- - - Actualizat - - -
Salut . O reducere de 200 lei pentru cateva luni este suficient ! Atentie nu e facut prin China !
Comentariu
Daca poti, pune poze mai clare si din unghiuri din care sa se vada clar ce a mai ramas din desenul de pe fata lemnului, sau foto clar cu fluturele de pe maner si seria lemnului, de aproape.
Din ce se vede din pozele 2 si 4, desenul de pe lama nu atinge marginea lemnului, iar asta ridica suspiciuni cu privire la provenienta lemnului, chiar daca ne prezenti o factura.
Eu unul, am semne de intrebare, ca sa nu spun ca am impresia ca nu este original.
Daca poti, fa ceva sa imi schimbi impresia...
Multumesc.Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
Comentariu
Poate a fost lacuit si smirgheluit pe margine, astfel justificandu-se lipsa vopselei... Mie asa mi se pare... In ceea ce priveste fluturele, lentila si seria, poate niste fotografii mai bune ar fi mai convingatoare!
Comentariu
Eu zic ca desenul e unde trebuie. Este simplu de verificat: seria de pe lemn trebuie sa fie identica cu cea de pe cutie (care este de la un lemn Liu Shiwen).
Ma gandesc ca e mai dificil sa ai un lemn nu prea cerut, cu cutie originala, dar de la un alt lemn decat al tau, mai ales daca l-ai cumparat pe un canal oficial (cu factura).
Comentariu
pun la dispozitie poze cu lemnul meu...daca e nevoie...cumparat de la Rasvan - Butterfly RO.TRUST NO ONE !
Comentariu
Ca sa fiu bine inteles, Liu Shiwen e un lemn foarte bun asa ca nimic de comentat in privinta asta...interesante sunt doua lucruri in postarile proprietarului ( a fost rugat sa confirme ca seria lemnului coincide cu seria cutiei, lucru care nu s-a intamplat ) si al doilea e ca lemnul, dupa serie, e din 2011 si factura ( data achizitiei ) e din 2014...a stat in depozit 3 ani ? ciudat insa oricum ar fi, urarea ramane aceeasi : vanzare buna !!
Poza lemnul personal :
http://s126.photobucket.com/user/bully3002/slideshow/LSUltima editare de danmihai; 30.ian.2015, 21:00.TRUST NO ONE !
Comentariu
Asa da...foto concludente, cel putin in ceea ce priveste seriilede pe cutie si lemn...fluturele ok, nu pare a fi bombat...
Multumim...suspiciunile au fost spulberate...
Ca recomandare: nu mai slefuiti suprafata lemnului, daca aveti de gand sa-l vindeti...vedeti ce se poate intampla...
Spor la vanzare!Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
Comentariu
Postat în original de danmihai Vezi postOfer 370 ron pentru acest lemn.
Poza lemnul personal :
http://s126.photobucket.com/user/bully3002/slideshow/LS[/QUOTE]
ati ofer eu pe Lemnul tau 400 ron... vrei?... ca si tu ai unul la fel...
...............................
ca dl.Doru o sa-ti de lemnul acesta la banii aia doar cand se face popa... dupa cum al cunosc eu...Ultima editare de leo33; 05.feb.2015, 18:20.
Comentariu
cu oferta mea de 370 ( care a fost un fel de licitatie ) am vrut sa subliniez ridicolul sumei de 350 avansate de un alt user...sa dai 350 pentru un Liu Shiuwen e un pic deplasat, sa nu folosesc cuvinte mai tari...din pacate , leo33 nu a inteles poanta. i-o explic in privat ca sa nu poluam topicul acesta. bafta la vanzare !TRUST NO ONE !
Comentariu
imi cer scuze lui Doru in primul rand, am spus ca ofer 350 tinand cont de problemele care au fost scrise despre lemn, am gandit ca daca iau plasa cu lemnul macar nu pierd mai mult. poate am fost deplasat poate nu, asa am gandit, inca o data scuze dl Doru
Comentariu
senior- 15.dec.2013
- 408
- Poienarii Burchii
- 52
Likes given: 94Likes received: 152
Cu siguranta nu m-am suparat si probabil o sa pastrez lemnul . Cred ca valoreaza mult mai mult .
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:50.Procesare...X
Comentariu