Absentii nemotivati care incurca orice turneu,inclusiv in cazul nostru(intarziere de o ora cel putin):Stoica Ioan Florin, Lugoj, 3748 - 0 - A,Oprea Adrian, Lugoj, 3749 - 0 - A,Ticu Sorin, Lugoj, 1430 - 12 - A,Simon Gabor, Ungaria, 1246 - 11,5 - A
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
TURNEU A Oradea-Cupa Pingpongmania editia a X-a 24.01.2015 Open+Amatori
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
....din fericire .......suntem cu totii diferiti......
Enjoy PING-PONG-mottoul Campionatului mondial din China 2015
Un inteligent observă tot timpul, un prost face tot timpul observaţii.? Heinrich Heine
..Vreau sa felicit toti participantii pentru spiritul de lupta si fair-playul de care au dat dovada....
.p.s.Nu stim daca am reusit..dar stim sigur ca am facut tot ce ne-a stat in putinta ca acesti minunati amaturisti care au fost astazi oaspetii nostrii,sa se simta ca la ei acasa.Pe curand.
p.s.s.Un turneu cu peste 100 de fanatici ai ping-pongului,care are loc in mijlocul iernii si mai ales de ziua Unirii...........nu putea fi decat un turneu exceptional din toate punctele de vedere,presarat cu de toate....intarzieri,nemotivati,inscrisi cu 5 minute de a incepe turneul,bucuria unor copii de a juca langa adulti experimentati,.....etc........din fericire .......suntem cu totii diferiti......
Un inteligent observă tot timpul, un prost face tot timpul observaţii.? Heinrich Heine
Comentariu
....din fericire .......suntem cu totii diferiti......
Comentariu
organizator local- 31.dec.2013
- 588
- Arad, Arad, Romania
- 36
Likes given: 462Likes received: 115
Felicitari Marius pt turneu,a fost ok din toate punctele...si felicitari la toti
Sa ne vedem la cat mai multe turnee.
Felicitari Bogdan
Comentariu
organizator local- 13.feb.2012
- 1215
- alba iulia
- 71
Likes given: 14Likes received: 243
Un turneu reusit cu prieteni si intre prieteni deosebiti,intr-o atmosfera destinsa de sarbatoare(a fost ziua unirii,nu? ).Felicitari tuturorrganizator,laureati,participanti si spectatori.
Comentariu
Roman Bogdan face un gest foarte frumos si doneaza abonamentul castigat lui Ghile Ioan.....din fericire .......suntem cu totii diferiti......
Comentariu
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4683
- Arad
- 43
Likes given: 163Likes received: 402
Nu puteam face alt gest , având in vedere ca a stat mai bine de 3 ore sa ma susțină, si sa ma arbitreze la meciurile cu colegii din Ungaria, ce sa fac , tr sa ?nvăț sa țin scoru in ungareste))Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
Marius in gr.sup. am fost loc 3 . Noi 3 cu Robi am avut 1 victorie si sa facut depatajarea la seturi.Felicitari pentru turneul reusit.?Mințile luminate discută idei, mințile medii discută evenimente, iar mințile mici discută oamenii.? ? Eleanor Roosevelt
Comentariu
Mariusica felicitari pt turneu..... putin cam cald in sala,bine macar ca am transpirat putin si am mai eliminat eu si roman bogdan din berile baute dar a fost foarte fain turneul, participare numeroasa, jucatori buni. Bravo Mocene pt meci, data viitoare poate imi iau revansa sa ne auzim sanatosi la sibiu
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4713
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 264Likes received: 328
de la dej numai urari de bine ,turneu reusit , cu meciuri faine ,si echilibrate ,locatie eleganta ,si oaspeti primitori. voi revenii cu drag la oradea!! multumesc !DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
Felicitari Marius si echipa pentru (din nou) turneul reusit, asa cum ne-ai obisnuit deja. La fel felicitari castigatorilor de la ambele categorii si bine-nteles colegilor care s-au strans cu mic cu mare la acest turneu organizat de ZIUA UNIRII.
Marius, pe cand turneul de veterani -de care mi-ai zis cand m-am inscris- si pe cand (tot am vrut sa te intreb la concurs, dar am uitat) pimul turneu de PingPong -cu palete de smirghel- din zona de vest, la care ai facut aluzie pe pagina turneului de la Bistrița?
Comentariu
Postat în original de victor.arad Vezi postMariusica felicitari pt turneu..... putin cam cald in sala,bine macar ca am transpirat putin si am mai eliminat eu si roman bogdan din berile baute dar a fost foarte fain turneul, participare numeroasa, jucatori buni. Bravo Mocene pt meci, data viitoare poate imi iau revansa sa ne auzim sanatosi la sibiu
.....dar eu cred ca termometrul s-a incalzit in halul asta........din cauza lui Roman ........care a jucat ca un nebun,,,,,,.....a fost intr-o forma incredibila........din fericire .......suntem cu totii diferiti......
Comentariu
Postat în original de alandala Vezi postFelicitari Marius si echipa pentru (din nou) turneul reusit, asa cum ne-ai obisnuit deja. La fel felicitari castigatorilor de la ambele categorii si bine-nteles colegilor care s-au strans cu mic cu mare la acest turneu organizat de ZIUA UNIRII.
Marius, pe cand turneul de veterani -de care mi-ai zis cand m-am inscris- si pe cand (tot am vrut sa te intreb la concurs, dar am uitat) pimul turneu de PingPong -cu palete de smirghel- din zona de vest, la care ai facut aluzie pe pagina turneului de la Bistrița?....din fericire .......suntem cu totii diferiti......
Comentariu
Postat în original de Dan Universal Vezi postde la dej numai urari de bine ,turneu reusit , cu meciuri faine ,si echilibrate ,locatie eleganta ,si oaspeti primitori. voi revenii cu drag la oradea!! multumesc !
..........Dane .....sunt de acord cu tine......'.oaspetii au fost primitori'......dar gazdele si mai si.........
"....din fericire .......suntem cu totii diferiti......
Comentariu
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4683
- Arad
- 43
Likes given: 163Likes received: 402
Postat în original de sofidoor Vezi post......Victore aici ai dreptate 100%.........la un anumit moment termometrul salii arata 24,5 grade !!!!!!!!...........cred ca asta este unul din minusurile acestui turneu,,,,.....
.....dar eu cred ca termometrul s-a incalzit in halul asta........din cauza lui Roman ........care a jucat ca un nebun,,,,,,.....a fost intr-o forma incredibila....
Tesutu adipos e devină, daca eram slab si eu ca Deian , gafaiam dupa 3 seturi , nu dupa fiecare mingeBlade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
Postat în original de Lilian Vezi postMarius in gr.sup. am fost loc 3 . Noi 3 cu Robi am avut 1 victorie si sa facut depatajarea la seturi.Robi pe 2 cu +1 ,eu pe 3 cu -1 si tu pe 4 cu -5.Felicitari pentru turneul reusit.
tenisdemasa.ro/forum/showthread.phphttp://tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?7311-Departajare-concurenti?7311-Departajare-concurenti?Mințile luminate discută idei, mințile medii discută evenimente, iar mințile mici discută oamenii.? ? Eleanor Roosevelt
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 07:30.Procesare...X
Comentariu