Remarc acum si performanta notabila a trupei din Cristur,cu cei doi Attila:Vida,podium la un "A" in premiera daca nu ma insel:Szavuly cu superioare!Bravo Attila!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A "Cupa FIT.FEEL?, Odorheiu Secuiesc, 17.01.2015., Open+Amatori
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
maestre, abia aștept să ne întâlnim... am ceva de la Szavuly bacsi și pentru tine!
- - - Actualizat - - -
Postat în original de marius1964 Vezi postJos palaria pt Pali care s-a implicat activ pe toata perioada turneului pt a elimina timpii morti
bravo, Pali, ai și din partea mea un DA!!! iar un bravo din partea unui troll să știi că ?nseamnă mult...
Comentariu
La Open clasamentul este gresit Andone Claudiu locul 3?? Sau poate a fost ziua dansului si a jucat direct in semifinale? Felicitari dom. Profesor am glumit sunteti tare si nu in ultimul rand felicitări organizatorilor si participantilor. P.S chiar imi doresc sa ajung la un concurs la Odorheiul Secuiesc.
Comentariu
Felicitări si Făgărășenilor care s au comportat meritoriu ,in special lui Marocico Marius care s a autodepasit!
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2330
- Agnita
- 65
Likes given: 257Likes received: 361
Postat în original de ivan catalin Vezi postFelicitări si Făgărășenilor care s au comportat meritoriu ,in special lui Marocico Marius care s a autodepasit!I love table tennis !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:09.Procesare...X
Comentariu