Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Fete Tenergy
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Sunt originale? Aveti doavada provenientei? Daca da, m-ar interesa sa incerc o bucata. Dar nu vad sigla butterfly pe ambalaj (celofan), scrie Plack in loc de Black, etc - insa poate e de la lumina. Dvs puteti confirma.Lemn: HM SZLC
Forehand: Nexy Etika Pro 47
Rever: Nexy Etika Pro 47
Comentariu
Postat în original de husarul Vezi postSunt originale? Aveti doavada provenientei? Daca da, m-ar interesa sa incerc o bucata. Dar nu vad sigla butterfly pe ambalaj (celofan), scrie Plack in loc de Black, etc - insa poate e de la lumina. Dvs puteti confirma.
Sunt niste clone din acelea de 9 dolari bucata... nu au hologramele pe celofan, nu au codul de bare pe verso au greseli grosolane de vocabular, buretele are o culoare fistichie etc.Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Postat în original de Manitiu Florin Vezi post
Asa este sunt niste clone,,, colegi mei au dreptate
asa trebuie sa arate ,,, ai sa vezi singur diferenta...
,,, Tenergy originale
Comentariu
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4657
- Arad
- 43
Likes given: 161Likes received: 360
Acuma, mai nou au codul pe spate ars cu laserBlade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
ar trebui banati cacanarii astia care vor sa pacaleasca lumea ...Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Și eu sunt de acord , ca cei care încearcă să păcălească sa fie banati . Eu pute-am fi victimă sigură , și uite așa luam țeapă și mă supăram pe toți de pe forum.
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6327
- Victoria
- 50
Likes given: 1846Likes received: 1510
Postat în original de Alex.C Vezi postar trebui banati cacanarii astia care vor sa pacaleasca lumea ...
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:11.Procesare...X
Comentariu