Anunt actual, astept oferte.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
câteva lemne + fete second
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 10 (0 members and 10 guests)
-
Am revenit din vacanta cu cateva materiale noi:
- Pereche de Tenergy 05 in stare impecabila la 360 lei perechea
- Pereche de Tenergy 05 ( Patrate ) la 460 lei perechea
- Donic Bluefire M1 in stare foarte buna la 170 lei perechea
- Andro Rassant in stare foarte buna la 180 lei perechea
Poze si mai multe detalii pe prima pagina.
PS : Am facut o mica reducere la fiecare fata.Ultima editare de victor.arad; 05.ian.2017, 00:17.
Comentariu
organizator local- 08.feb.2015
- 1525
- deva
Likes given: 1330Likes received: 941
Seriozitate, promptitudine , corectitudine = Victor!
Recomand
Trimis de pe al meu SM-G903F folosind Tapatalk
Comentariu
Am adaugat la vanzare :
Lemn : Donic Waldner Dotec la 200 lei
Fete second cu uzura mica : Cornilleau Target Sound ( Neagra ) la 80 lei , Donic Bluefire JP03 ( Rosie ) la 75 lei si un DHS Skyline 2 Provinciala cu burete portocaliu ( Neagra ) la 75 lei.
Toate cu transport inclus cu posta romana. Mai multe detalii pe prima pagina.
Comentariu
Salut Victor.
Imi poti confirma daca se poate considera ca Allround combinatia dintre lemnul Donic Waldner Dotec (la 200 lei) si cele doua fete Cornilleau Target Sound (Neagra - la 80 lei) si Donic Bluefire JP03 (Rosie - la 75 lei) ?
Mentionez ca sunt un jucator mediu, nici de atac nici defensiv si nu am mai jucat de ceva timp, dorind sa reincep aceasta activitate cu ceva de calitate.
In plus, daca raspunsul tau va fi afirmativ, poti face o reducere la acest pachet ?
Ai idee cate zile dureaza transmiterea unui colet la Ploiești ?
Multumesc anticipat.
Iulian
Comentariu
V-am lasat la amandoi un mesaj privat.
Postat în original de adelin27 Vezi postMa intereseaza un tenergy 05 de 2.1 negru nou, ofer 230ron + transportul cu fancourierPostat în original de IulianG Vezi postSalut Victor.
Imi poti confirma daca se poate considera ca Allround combinatia dintre lemnul Donic Waldner Dotec (la 200 lei) si cele doua fete Cornilleau Target Sound (Neagra - la 80 lei) si Donic Bluefire JP03 (Rosie - la 75 lei) ?
Mentionez ca sunt un jucator mediu, nici de atac nici defensiv si nu am mai jucat de ceva timp, dorind sa reincep aceasta activitate cu ceva de calitate.
In plus, daca raspunsul tau va fi afirmativ, poti face o reducere la acest pachet ?
Ai idee cate zile dureaza transmiterea unui colet la Ploiești ?
Multumesc anticipat.
Iulian
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:11.Procesare...X
Comentariu