Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Butterfly Grubba Carbon All+, Maner: AN ( anatomic ), Greutate: 83 grame, Fluture: de plastic ( lipseste ), Stare: Folosit Pret: 120RON
Butterfly Gergely, Maner: FL ( concav ), Lemn vechi de colectie an:1970-1980, Greutate: 100 grame, Fluture: abtibild cu fluture negru,Stare: Folosit ( in stare buna ) Pret: 350RON
Paleta formata din Lemn Dan Universal ( stare foarte buna... ) + O fata neagra Butterfly Tackiness D Pret: 100RON sau Lemnul Dan Universal separat Pret: 70 RON si fata separat Pret: 30 RON
Butterfly Finewood Off-, Maner: FL ( concav ), Greutate: 87grame, Fluture argintiu,Stare: Nou Pret: 150RON - Reducere 30 RON
Livrare gratuita cu Posta Romana.
Nu inteleg exact care e pretul lemnului 120 ? sau deja ati facut reducerea si ati scris cat a fost ?
deoarece l-as dori pe acesta daca nu aveti ceea ce v-am cerut in mp!
Multumesc din nou !
- - - Actualizat - - -
Salut am incercat sa .ti las mp , ai casuta plina
Ai trimis cumva lemnu , multumesc anticipat !
FH: XIOM VEGA PRO LEMN : BT MAZE Advance - AN
BH : XIOM YANUS-DF
Salut catalin ti-am lasat adresa unde sa pui banii in mesajele vizitator ca nu mai ai loc in casuta. Mai sterge din mesaje ca nu mai pot trimite mesaje private. Multa stima.
PS : Fata Donic Bluefire M1 , neagra , 148x152 - Vanduta lui Catalin Mazy , restul valabil.
Ultima pereche de Donic Bluefire M1 ( Rosie - 150/156 , Neagra - 150/152 ) in stare foarte buna la Pretul: 190RON cu transport inclus prin posta romana.
Comentariu