Salut
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
vand Timo Boll Spirit fluture negru ST
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Nu stiu, pentru de cand l-am luat nu am jucat cu el niciodata.
- - - Actualizat - - -
Cantarit cu cantar de bucatarie are 84g.
- - - Actualizat - - -
Rezervat...
- - - Actualizat - - -
Valabil in continuare......Timo Boll ALC
FH: Tenergy 05 2.1
BH: Tenergy 05 FX 2.1
Comentariu
n-ar fi rau sa precizezi ca lemnul a suferit modificari si i-au fost inlocuite furnirurile de Koto de la suprafata ( in mod profesional de dl Levi )...asta nu il face in mod neaparat un lemn mai rau insa cu siguranta il face un lemn mai ieftin...ca sa nu fiu acuzat de rea vointa, ma ofer sa-l cumpar la adevarata valoare de 300 ron. mersi.TRUST NO ONE !
Comentariu
Se pare ce pe bune dreptate acum cand arunc o privire mai atenta la acest lemn s-a umblat iar acest lucru imi lasa un gust amar pentru ca in nebunia mea pentru tenis am fost prea increzator sau pot spune prea naiv cand am luat acest lemn de aici. Asa ca lasa-mi placerea sa distrug acest lemn , dpmdv nu merita nici un leu, cu rugamintea sa face-ti ochii cat cepele cand cumparati ceva, nu merita sa o furati si voi.
Stima si multumescTimo Boll ALC
FH: Tenergy 05 2.1
BH: Tenergy 05 FX 2.1
Comentariu
scuze, dar ce vina ai tu ca nu ai stiut, si ca nu ti a spus nimeni nimic cand ai cumparat lemnul acesta ca este modificat...
eu te cunosc si stiu ca esti un tip corect, un om de nota 10.
stai, stai...... dar pana la urma de unde sti ca este adevarat ce spune smecherul ala?... are ceva dovezi?...
Lemnul arata bine nu prea vand nimic rau la el... si Adishor te intreba de grame , si el se stie la lemne si nu ti a spus nimic..Ultima editare de leo33; 04.feb.2015, 01:18.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:57.Procesare...X
Comentariu