Am mai jucat la OPEN si as juca in continuare cu cea mai mare placere dar pregătirea lasa de dorit,acum joc doar din amintiri si nu cred ca momentan am ce cauta acolo.Cand voi incepe sa joc mai des va garantez ca doar acolo o sa ma vedeti.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A AmaTur Gura Humorului Cupa ,, PARTIA SOIMUL '' ed. IV 14.02.2015
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Vilcu Adrian, Iași, Open. Multumesc! Va doresc success in organizarea concursului.Blade: Timo Boll Spirit
Fh:Tibhar Genius 2.0
Bh:Tibhar Genius 2.0
materiale pentru tenis de masa: http://www.ttsport.ro/
Comentariu
senior- 13.iul.2013
- 456
- Pascani, Romania
- 32
Likes given: 58Likes received: 110
Postat în original de gabyyy100 Vezi postAm mai jucat la OPEN si as juca in continuare cu cea mai mare placere dar pregătirea lasa de dorit,acum joc doar din amintiri si nu cred ca momentan am ce cauta acolo.Cand voi incepe sa joc mai des va garantez ca doar acolo o sa ma vedeti.
- - - Actualizat - - -
Postat în original de cornelus3 Vezi postLasa copilul in pace Cătălin,are timp sa creasca in joc si sa joace toata viata numai la open si mai sus chiar.
Mai bine joaca tu mereu la open si lasa amatorii intre amatori sa se bata "cu placere".
Evident Gabi si tu ar trebui sa joci la open daca vrei sa ridici nivelul.
Mai sunt ei cativa care ar trebui sa jucati la open,lăsati amatorii sa joace intre ei...
Comentariu
senior- 24.ian.2011
- 194
- Rădăuți, Romania
- 30
Likes given: 0Likes received: 3
[QUOTE=Catalin Albu;242782]in amintiri ai jucat si la falticeni? )
Acolo a fost o zi bunaBlade: Balsa Carbo x5
FH : Sriver G3 Fx
BH : Sriver G3 Fx
Comentariu
senior- 07.iun.2013
- 521
- Iași
- 52
Likes given: 472Likes received: 352
Rugam organizatorii (in special pe domnul Dan), sa inceapa concursul la ora stabilita (9:00) si daca este posibil, timpii dintre grupele inferioare si superioare (exceptie turneul de dublu) sa fie cat mai mici. Multumim pentru intelegere.Ultima editare de Nicu Constantin; 12.feb.2015, 12:01.
Comentariu
Coordonator Onorific- 09.iun.2006
- 1514
- Gura Humorului, Romania
- 55
Postat în original de Nicu Constantin Vezi postRugam organizatorii (in special pe domnul Dan), sa inceapa concursul la ora stabilita (9:00) si daca este posibil, timpii dintre grupele inferioare si superioare (exceptie turneul de dublu), sa fie cat mai mici. Multumim pentru intelegere.
Comentariu
- 1514
- 55
Postat în original de Ionut Florea Vezi postFlorea ionut amatori dak se poate sa ma reinscrieti
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4376
- botosani
- 55
Likes given: 3779Likes received: 1744
Postat în original de Nicu Constantin Vezi postRugam organizatorii (in special pe domnul Dan), sa inceapa concursul la ora stabilita (9:00) si daca este posibil, timpii dintre grupele inferioare si superioare (exceptie turneul de dublu) sa fie cat mai mici. Multumim pentru intelegere.
Stiu ca Dan se va stradui sa scoata timpii cat mai bine dar ar trebui si noi sa fim mai "vigilenti/cooperanti" si sa stam cu ochii pe mese ca sa le ocupam cat mai repede si sa nu umblam prin sala dupa jucatori.
O sa va faceti de cap la Botoșani pe 28 martie .Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
- 1514
- 55
Astazi este cald in Gura Humorului, drumul este bun , partiile functioneaza, ceapa si usturoiul pentru slanina sunt pregatite...
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1455
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 111Likes received: 65
Postat în original de Dakiro Vezi postAstazi este cald in Gura Humorului, drumul este bun , partiile functioneaza, ceapa si usturoiul pentru slanina sunt pregatite...Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
- 1514
- 55
Postat în original de PRIZA TOK Vezi postSa inteleg din cele relatate mai sus,ca fiecare jucator participant,trebuie sa aiba o husa dubla,intr-un compartiment sa fie paleta din dotare,iar in celalalt compartiment slanina ,din podul casei?.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:11.Procesare...X
Comentariu