Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

tenergy 05

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Re: tenergy 05

Multumesc pentru sfat. Am mai observat un lucru si anume faptul ca odata cu trecerea timpului fetele se strang, isi micsoreaza suprafata fara lipiri succesive...
    Blade: Viscaria, FL
    fh: T05, 2,1 mm, black
    bh: T05, 2,1 mm, red

Comentariu

Postat în original de flash
      Multumesc pentru sfat. Am mai observat un lucru si anume faptul ca odata cu trecerea timpului fetele se strang, isi micsoreaza suprafata fara lipiri succesive...
      ..se micsoreaza stand lipite pe lemn !!?..

Comentariu

am 4 fețe T05, jucate si exploatate....toate pe fh.Si pot pune ramasag cu cine vrea ca, T05 isi pierde din caracteristici.Cand e noua,e superba insa cand se uzeaza, poti sa o arunci.Cu parere de rau,crezusem ca e f potrivita pt mine,insa am gresit.....succes sustinatorilor ei......
        TB SPIRIT
        TGY 05
        TGY 05 FX

Comentariu

Poate daca foloseai numai adeziv fara VOC ii lungeai durata de viatza.Oricum,pe viitor,e pacat ca Platinum sa il folosesti cu speed glue,doar ai citit ce scrie pe prospect
          of all the things i lost i miss my mind the most

Comentariu

da mai cata ,dar tu nu stii defapt ca eu inainte de a lipi cu speed glue,beau cate un pahar cu apa....
            TB SPIRIT
            TGY 05
            TGY 05 FX

Comentariu

Postat în original de Orza Catalin
              am 4 fețe T05, jucate si exploatate....toate pe fh.Si pot pune ramasag cu cine vrea ca, T05 isi pierde din caracteristici.Cand e noua,e superba insa cand se uzeaza, poti sa o arunci.Cu parere de rau,crezusem ca e f potrivita pt mine,insa am gresit.....succes sustinatorilor ei......
              ..mama lui de VOC..

Comentariu

Da, se micsoreaza stand lipite pe lemn, lucru pe care l-am observat la fetele vechi care erau mai mari decat lemnul la inceput iar atunci cand le-am dat jos erau aproape razant cu muchia. In legatura cu uzura lor pot sa spun ca atunci cand am hotarat sa le schimb(dupa cca 2-3 luni de folosire) cea de pe fh avea semne vizibile de uzura spre centrul fetei, acolo unde se produce contactul cu mingea cel mai frecvent. Cea de pe bh nu avea semne asa evidente dar o atinsesem eu serios de masa si din acest motiv am hotarat sa le schimb pe amandoua. In orice caz mie imi plac mai mult dupa ce le folosesc o perioada nu atunci cand sunt noi noute si in opinia mea foarte rigide. Degeaba agata ele nemaipomenit daca mingea pleaca imediat din paleta si nu ai timpul necesar sa executi corect lovitura...

Comentariu

Postat în original de flash
                  Degeaba agata ele nemaipomenit daca mingea pleaca imediat din paleta si nu ai timpul necesar sa pregatesti lovitura...
                  Aici n-am prea inteles, suna de parca intii lovesti mingea si apoi iti pregatesti lovitura.
                  TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

Nu stiu daca m-am exprimat chiar corect . Ideea e ca fiind mai moi mingea se afla in contact cu ele mai mult si imi da timp sa "simt" mai bine cum trebuie sa lovesc...

Comentariu

http://www.tabletennistalk.co.uk/for...ad.php?p=12637
                      Blade : DHS Hurricane King / Butterfly M. Maze
                      DHS Skyline TG3 (Blue Sponge) & Tibhar Evolution MX-P / JOOLA Maxxx 450
                      Just do it !

Comentariu

stiu ca pare amuzant... dar care este diferenta dintre voc si speed glue?
                        cumva voc e solutia pe baza de apa si speed glue e cea veche??
                        Blade: Timo Boll Spirit
                        FH: Bryce FX, Red 2.1
                        BH: Bryce FX, Black 2.1
                        Glue: Tibhar Rapid Clean

Comentariu

VOC= Volatile Organic Compound (adezivi care contin solventi organici). Toti adezivii care nu au ca solvent apa, au solventi organici. "Speed glue" este denumirea generica data adezivilor care contin solventi organici, acestia in afara de faptul ca tin guma arabica in stare semi-lichida in recipientul de pastrare, creaza odata cu aplicarea, o tensiune suplimentara temporara in buretii fetelor, marind puterea de respingere a mingiei.
                          Lemn- Bty Viscaria
                          FH - TENERGY 05
                          BH - TENERGY 80

Comentariu

Postat în original de VISCO
                            VOC= Volatile Organic Compound (adezivi care contin solventi organici). Toti adezivii care nu au ca solvent apa, au solventi organici. "Speed glue" este denumirea generica data adezivilor care contin solventi organici, acestia in afara de faptul ca tin guma arabica in stare semi-lichida in recipientul de pastrare, creaza odata cu aplicarea, o tensiune suplimentara temporara in buretii fetelor, marind puterea de respingere a mingiei.
                            scuza-ma ca te intreb iar, dar din ce ai scris acolo inseamna ca si voc si speed glue inseamna acelasi lucru (sau asta am inteles eu) .... deci daca e asa cum se numeste cealalta solutie?

Comentariu

Da, speed glue este in categoria VOC. Mai exista si alti adezivi care nu au fost etichetati ca "speed", cum ar fi Basic Chack de la Butterfly si altele asemanatoare, dar care fac parte tot din categoria VOC. Diferenta este ca acestea contin mai putin solvent organic si mai multa guma. "Cealalta solutie" se poate numi in felul in care vrea fabricantul ei.
                              Sa recapitulam: "speed glue" sau "VOC" nu sunt denumiri comerciale. Ele definesc categorii de adezivi. Denumirile comerciale ale produselor nu fac diferenta intre VOC si non-VOC.
                              Cel mai elocvent exemplu este chiar la Butterfly: "Fair Chack" este un "speed glue" adica VOC, iar "Free Chack" este pe baza de apa, adica non-VOC.
                              Daca nici acum nu ai inteles, ma las de meserie .
                              Lemn- Bty Viscaria
                              FH - TENERGY 05
                              BH - TENERGY 80

Comentariu

da acum am inteles . Multumesc si ma scuzati!

Comentariu

dl. visco, daca-mi permiteti am si eu o intrebare (am vazut ca va pricepeti la lipiciuri). am lipit 2 fete t05 pe un tricarbon cu non-voc ( ) si mi se pare ca sunt prea incete. este vreun secret in a lipi fetele astea nenorocite, ca am innebunit. am jucat inainte cu m. maze si donic coppa(silver+gold) si am vrut ceva f. rapid. asa am ajuns la combinatia tricarbon+t05. dezamagitor insa, am ajuns la concluzia ca paleta veche era racheta pe langa ce am acum. poate nu stiu eu sa le lipesc, ca toata lumea le lauda (t05), si nah....m-am dus si eu la pomul laudat cu sacul, insa....speedless si foarte grele pe deasupra.
                                  multumesc anticipat.
                                  Lemn: MJ ZLC
                                  BH: Dignics 05, 2.1
                                  FH: Dignics 05, 2.1

Comentariu

Daca vrei viteza pune Donicurile Silver sau Gold pe Tricarbon si vei avea o racheta. Daca tot nu e de ajuns ia-ti un BTY Schlager ! Da eu zic mai usor cu viteza, ca dai multe pe afara si nu intelegi de ce! Am trecut si eu prin asta si m-am intors la combinatii mai lente.
                                    Iar referitor la fete cred ca Silver sau Gold sunt excelente. Indicii de viteza, spin, control sunt diferiti de la o firma la alta. S-a mai discutat asta. 10 la viteza la fetele Donic nu inseamna acelasi lucru cu 10 la viteza la fetele Bty sau la alte fete. Pe mine personal, T05 nu ma incanta! Sunt prea dure pentru gustul meu. Imi plac fetele care sunt foarte moi si in care se ingroapa mingea (au dwell-time mare). Ai putea incerca si Tibhar Nimbus Sound sau Nimbus Soft.
                                    Succes in gasirea unui set-up potrivit!
                                    www.clubarena08.ro

Comentariu

Tenergy nu sunt "monstru de viteza". Nu este nici un secret de lipire pt simplu fapt ca sunt recomandate numai pt lipirea cu adezivi pe baza de apa care nu aduce viteza in plus.
                                      Daca vreti viteza mare luati Coppa Platin si puneti pe Tricarbon. Sau Bryce speed, plus speed glue.
                                      Lemn- Bty Viscaria
                                      FH - TENERGY 05
                                      BH - TENERGY 80

Comentariu

Tenergy sunt fete tari . Trebuie sa dai tare cu ele ca sa ai viteza. Nu e confortabil dar iti si rasplatesc efortul pe urma. Sunt si foarte aderente. Stau alaturi cu aderenta de Sinus Alpha. Prefer Sinus Alpha totusi - sunt mai moi , mai manevrabile.
                                        Blade DHS PG 2
                                        FH: DHS Hurricane 3
                                        BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

multumesc sorin, sunt de aceeasi parere. dar pe mine viteza inca nu m-a dezavantajat. una peste alta t05 sunt dezamagitoare, ma straduiesc sa le vand acum. o sa revin la Donic, dupa parerea mea sunt cele mai bune. vis-a-vis de lemn, nu stiu daca o sa-l pastrez (tricarbon), nu are viteza pe care o asteptam, cu m. maze (care e cotat mai lent) si cu donic gold+silver la topspin mingea lua vopseaua de pe masa, de cand cu t05 ma "capacesc" usor adversarii. si dau destul de tare in ea....asta e.....incercam si altceva (in seara asta o sa incerc un xiom stradivarius cu zeta si donic gold)

Comentariu

Tenergy nu sunt "monstru de viteza". Nu este nici un secret de lipire pt simplu fapt ca sunt recomandate numai pt lipirea cu adezivi pe baza de apa care nu aduce viteza in plus.
                                            Daca vreti viteza mare luati Coppa Platin si puneti pe Tricarbon. Sau Bryce speed, plus speed glue.
                                            o sa incerc varianta cu coppa platin soft in rever si platin in fh....multumesc pt informatie, asa gandisem si eu, dar vroiam si alta parere. respecte

Comentariu

Tibhar Sinus Alpha bate tot ce misca la spin , viteza si feeling. Are spin si control ca o fata kinezeasca la o viteza de tensor. Fetele Tibhar sunt scumpe, dar si fac .
                                              Blade DHS PG 2
                                              FH: DHS Hurricane 3
                                              BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

Conteaza mult feelingul jucatorului. Am jucat si cu Tibhar nimbus sau sinus si cu Donic coppa. Tenergy05 este cu mult in fata lor din punctul meu de vedere.....nici nu exista termen de comparatie.
                                                Primorac Carbon
                                                FH Dignics 09C
                                                BH JOOLA MAXX

Comentariu

..am vazut la semnaturi ca cei care joaca cu Tenergy05 au trecut si la Tenergy64, este diferenta semnificativa de greutate intre ele ?..

Comentariu

• Re: tenergy 05

sunt mai usoare dar mai "slabute" parerea mea. 05 is cele mai reusite
                                                    Primorac Carbon
                                                    FH Dignics 09C
                                                    BH JOOLA MAXX

Comentariu

Procesare...
                                                    X