Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Urgent cer sfaturi in schimbarea fetelor

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Urgent cer sfaturi in schimbarea fetelor

Va salut
    Sunt un jucator bun,ofensiv, joc langa masa si dau topspin si cu FH si cu BH
    Paleta mea:
    lemn:Stiga WRB
    fete:FH-Stiga Neos Sound
    BH:Yasaka Mark V
    Fetele mele s-au uzat si nu ma mai ajuta la topspin si vreau sa le schimb pastrand lemnul
    Vreau sa joc mai tare asa ca mam gandit la achizitionarea feței Butterfly Bryce pe FH
    La BH inca nu stiu deaceia va rog sami recomandati ceva
    ma gandeam la un tackifire sau sriver fx
    multumesc anticipat
    Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
    Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8

Re: Urgent cer sfaturi in schimbarea fetelor

daca vrei un bryce rosu taiat si incercat(nou), cauta-ma si la telefon 0745202164. te costa mai ieftin fiindca eu sunt din deva ( de altfel cred ca ne-am mai vazut pe la turnee) 100 ron.

Comentariu

De ce sa nu iti pui pe FH Neos Sound Synergy Tech daca vrei sa mai ramai pe Stiga si o sa ai spin foarte bun. Aceasta fata e super.
      Xi En Ting-X828
      Pryde 30
      Calibra LT Sound

Comentariu

salut...ma ocup de fete de paleta de mult timp si iti pot recomanda urmatoarea configuratie:
        fiind un jucator ofensiv precum spui, pe rever recomand tibhar rapid soft neagra cu un control si un spin f ridicate viteza fiind una f buna, iar pe forehand (si aici ai de ales) intre o andro maxell (recomandarea mea), o yoola tango metallic si o yasaka extend...toate cele 3 fiind rosii...cu spin , speed si control f mari...
        pretul unei bucati este de 50 lei....le poti achizitiona chiar de la mine
        daca te hotarasti...da un semn
        o seara faina
        nobody's perfect...i'm nobody

Butterfly Michael Maze Arylate Carbon OFF
        ANDRO PLASMA 470 MAX
        ANDRO PLASMA 470 MAX

0761 642 672

Comentariu

multumesc pt raspunsul dumneavoastra
          pana acum sunt intradevar interesat de oferta Domnului Matei Dumitru si va voi suna zilele urmatoare
          Sarbatori fericite in continuare la toti membri forumului si multumesc din nou pt raspuns
          Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8

Comentariu

Postat în original de tecus
            salut...ma ocup de fete de paleta de mult timp si iti pot recomanda urmatoarea configuratie:
            fiind un jucator ofensiv precum spui, pe rever recomand tibhar rapid soft neagra cu un control si un spin f ridicate viteza fiind una f buna, iar pe forehand (si aici ai de ales) intre o andro maxell (recomandarea mea), o yoola tango metallic si o yasaka extend...toate cele 3 fiind rosii...cu spin , speed si control f mari...
            pretul unei bucati este de 50 lei....le poti achizitiona chiar de la mine
            daca te hotarasti...da un semn
            o seara faina
            Mi s-a recomandat un produs al firmei tibhar si daca imi puteti lasa numarul de telefon vas suna sa mai vorbim despre fața
            multumesc mult

Comentariu

mai am o fata rapida, tibhar torpedo, tot noua, ai de unde alege, astept un telefon de la tine si poate facem si niste meciuri impreuna.
              sarbatori fericite si sanatate

Comentariu

Procesare...
              X