ce fete merg pe un xiom stradivarius?..stiu ca cel mai bine e sa joci sa vezi ce ti se potriveste... dar putina teorie inainte nu strica..multumesc
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
ce fete merg pe un stradivarius?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Re: ajutor cu un stradivarius
Stradivarius este un lemn prea rapid pt cineva care a jucat putin sau rar. In functie de nivelul de joc, se poate pleca incepand de la Butterfly Flextra, Takiness Chop, Nittaku Micro, etc, pana la Butterfly Bryce, Andro Roxon 500, Donic Coppa JO Platin si altele.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Orice fața care e intre soft si medium . Nimbus Soft , spre exemplu .
Comentariu
Postat în original de elmanomomentam am TIBHAR Nimbus ...
- eu joc cu donic coppa j.o. silver cam taricele destul de moi dar lipite cu xiom water glue... sare cam taricel nici nu sunt obisnuit ca si lemnu si fetele sunt mai taricele ca vechea paleta samsonov alpha cu nimbus soft si nimbus... dar parca usor usor ma acomodez.. eu am un joc mai de control..cam all/off- ca sa iti dai seama asa...cat de cat...mai dau cate un top mai un bloc .. cam atat sa nu ma citeasca adversariiBlade: Tibhar Samsonov Alpha FL
Fh: Xiom Omega II euro black
Bh: Xiom Omega I euro max red
Glue: Xiom i-bond
http://www.okclub.lx.ro
Comentariu
Fetze tari pe Stradivarius ? O comiti la sigur cu combinatia asta . Si cu fețe moi am dificultati sa pun mingea cum vreau eu . Nu poti face cu ea ce faci cu un lemn de control , dar are viteza si control bunicel .
P.S. Si sa nu uitam ca e o cintareatza . Cum nu lovesti cu sweet spot-ul , scoate zgomote specifice si arunca mingea aiurea . Fara reprosuri , daca lovesti bine . Un lemn cam ciudat , pt cit a fost de laudat
Comentariu
Nu-i ciudat, nu-si merita numele .
Iertare celor care-l poseda!Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Postat în original de botezatucezarFetze tari pe Stradivarius ? O comiti la sigur cu combinatia asta . Si cu fețe moi am dificultati sa pun mingea cum vreau eu . Nu poti face cu ea ce faci cu un lemn de control , dar are viteza si control bunicel .
P.S. Si sa nu uitam ca e o cintareatza . Cum nu lovesti cu sweet spot-ul , scoate zgomote specifice si arunca mingea aiurea . Fara reprosuri , daca lovesti bine . Un lemn cam ciudat , pt cit a fost de laudatBlade: Tibhar Samsonov Alpha FL
Fh: Xiom Omega II euro black
Bh: Xiom Omega I euro max red
Glue: Xiom i-bond
http://www.okclub.lx.ro
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 06:10.Procesare...X
Comentariu