Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

ce fete merg pe un stradivarius?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• ce fete merg pe un stradivarius?

ce fete merg pe un xiom stradivarius?..stiu ca cel mai bine e sa joci sa vezi ce ti se potriveste... dar putina teorie inainte nu strica..multumesc
    xzq
    t05fx
    t05fx

Re: ajutor cu un stradivarius

Stradivarius este un lemn prea rapid pt cineva care a jucat putin sau rar. In functie de nivelul de joc, se poate pleca incepand de la Butterfly Flextra, Takiness Chop, Nittaku Micro, etc, pana la Butterfly Bryce, Andro Roxon 500, Donic Coppa JO Platin si altele.
    Lemn- Bty Viscaria
    FH - TENERGY 05
    BH - TENERGY 80

Comentariu

momentam am TIBHAR Nimbus ...
      xzq
      t05fx
      t05fx

Comentariu

Orice fața care e intre soft si medium . Nimbus Soft , spre exemplu .

Comentariu

Postat în original de elmano
          momentam am TIBHAR Nimbus ...
          Tibhar Nimbus "simplu" sau (sound, soft,mediu) ? si nimbu spe ambele parti ? cu ce solutie lipesti: speed glue sau water glue ?
          - eu joc cu donic coppa j.o. silver cam taricele destul de moi dar lipite cu xiom water glue... sare cam taricel nici nu sunt obisnuit ca si lemnu si fetele sunt mai taricele ca vechea paleta samsonov alpha cu nimbus soft si nimbus... dar parca usor usor ma acomodez.. eu am un joc mai de control..cam all/off- ca sa iti dai seama asa...cat de cat...mai dau cate un top mai un bloc .. cam atat sa nu ma citeasca adversarii
          Blade: Tibhar Samsonov Alpha FL
          Fh: Xiom Omega II euro black
          Bh: Xiom Omega I euro max red
          Glue: Xiom i-bond
          http://www.okclub.lx.ro

Comentariu

Fetze tari pe Stradivarius ? O comiti la sigur cu combinatia asta . Si cu fețe moi am dificultati sa pun mingea cum vreau eu . Nu poti face cu ea ce faci cu un lemn de control , dar are viteza si control bunicel .
            P.S. Si sa nu uitam ca e o cintareatza . Cum nu lovesti cu sweet spot-ul , scoate zgomote specifice si arunca mingea aiurea . Fara reprosuri , daca lovesti bine . Un lemn cam ciudat , pt cit a fost de laudat

Comentariu

Nu-i ciudat, nu-si merita numele .
              Iertare celor care-l poseda!
              Lemn- Bty Viscaria
              FH - TENERGY 05
              BH - TENERGY 80

Comentariu

Postat în original de botezatucezar
                Fetze tari pe Stradivarius ? O comiti la sigur cu combinatia asta . Si cu fețe moi am dificultati sa pun mingea cum vreau eu . Nu poti face cu ea ce faci cu un lemn de control , dar are viteza si control bunicel .
                P.S. Si sa nu uitam ca e o cintareatza . Cum nu lovesti cu sweet spot-ul , scoate zgomote specifice si arunca mingea aiurea . Fara reprosuri , daca lovesti bine . Un lemn cam ciudat , pt cit a fost de laudat
                Daca lovesti corect cum trebuie e super
                Blade: Tibhar Samsonov Alpha FL
                Fh: Xiom Omega II euro black
                Bh: Xiom Omega I euro max red
                Glue: Xiom i-bond
                http://www.okclub.lx.ro

Comentariu

Procesare...
                X