Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu 2"A?ni KING PONG -Oradea- 21.02.2015 - "FRIENDS"
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 11 (0 members and 11 guests)
-
Eu stiu sigur ca am avut 2victorii si in meciul direct l-am batut pe Dani Leo si Cosmin a avut 3 victorii si a fost pe locul 4.Eu am fost pe 5 Dani Leo pe 6 si Vaida Octav pe 7.
Va rog sa afisati foaia de albitraj si sa modificati clasamentul conform realitatii!Ultima editare de D.D.; 22.feb.2015, 00:14.
Comentariu
organizator principal- 05.feb.2013
- 4096
- Oradea
- 11
Likes given: 556Likes received: 509
Postat în original de D.D. Vezi postEu stiu sigur ca am avut 2victorii si in meciul direct l-am batut pe Dani Leo si Cosmin a avut 3 victorii si a fost pe locul 4.Eu am fost pe 5 Dani Leo pe 6 si Vaida Octav pe 7.
Va rog sa afisati foaia de albitraj si sa modificati clasamentul conform realitatii!
Comentariu
- 4096
- Oradea
- 11
Multumesc frumos tuturor jucatorilor pentru participare, multi au facut drum lung sa ajunga la noi si pentru asta ne simtim onorati! Sper ca toti 85, de la 10 ani pana la 81 de ani, au fost macar 95% multumiti, ca sa pot sa ma simt si eu multumit de ceea ce fac! Faptul ca cei care au mai fost la noi, revin cu mare placere confirma ceva...
La revedere!
Comentariu
senior- 15.mar.2010
- 345
- Hunedoara
- 49
Likes given: 2Likes received: 10
Postat în original de D.D. Vezi postEu stiu sigur ca am avut 2victorii si in meciul direct l-am batut pe Dani Leo si Cosmin a avut 3 victorii si a fost pe locul 4.Eu am fost pe 5 Dani Leo pe 6 si Vaida Octav pe 7.
Va rog sa afisati foaia de albitraj si sa modificati clasamentul conform realitatii!Butterfly Timo Boll ALC ST FH: Yasaka Rakza 7 soft BH: Yasaka Rakza 7 soft
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1455
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 111Likes received: 65
Poate postati si rezultatele concursului de la dublu.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
Am vazut foaia azi dimineata si nu a fost scris corect nr de victorii era trecuta la mine o victorie desi aveam 2 deci eu am terminat pe 5 si Dani Leo pe 6 amandoi cu 2 victorii dar in meciul direct am castigat eu.
Multumesc pentru intelegere si scuze pentru insistenta!
In rest concurs tare si organizare ca de obicei buna, ne-am simtit bine si asteptam cu nerabdare urmatorul concurs .
Ps. La multi ani King Pong!Ultima editare de D.D.; 22.feb.2015, 15:30.
Comentariu
- 4096
- Oradea
- 11
Despre turneul de dublu:
Numar total echipe 26
Sistemul a fost eliminatoriu de 32 cu 6 "BYE"-uri
Clasament:
1. Put Gabriel cu Lungu Marius
2. Szabo Lajos cu Farcas Vlad
3. Ghile Ioan cu Avram Victor si Gergely Anton cu Tic Ioan
Echipa castigatoare a primit pe langa cupe, medalii si diplome, o noapte de cazare la Hotel Elite **** pentru doua persoane.
Echipele de pe locurile 2 si 3 au primit medalii si diplome.
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Felicitari pentru organizare,cu micile advertente care se pot elimina la viitoarele confruntari.
Participantilor si merituosilor premianti de la mbele sectiuni!
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3920
- Deva
- 74
Likes given: 2063Likes received: 1401
Cu toate ca, in paralel cu tuneele amatur de open si amatori, s-a desfasurat si un turneu de dublu, desfasurarea turneului a fost foarte fluenta, datorita implicarii deosebite a organizatorilor. Si au reusit asta, cu multa discretie si fara sa fie agasanti.
Felicitari organizatorilor si participantilor la turneu pentru contributia la aceasta reusita, desi a fost o mare aglomeratie intr-un spatiu relativ mic.
Comentariu
organizator local- 25.mar.2013
- 879
- Oravita
- 51
Likes given: 469Likes received: 317
Echipa de Tenis de Masa din Oravita va multumeste ptr buna gazduire si org a Turneului iar Colegilor si Prietenilor cu care ne.am revazut in noul An Competitional va dorim sa aveti parte de multe succesuri pe viitor!Bafta tuturor..
Comentariu
De curiozitate am verificat si eu clasamentele nationale afisate pe site-ul federatiei romane de tenis de masă si am vazut ca
- Szilaghi Paul- este legitimat in Romania actualmente la CSS Odorheiu Secuiesc(in ian 2014 vezi clasamentul era legitimat la C.E. Carei) numar legitimatie 2692-locul 1 in clasamentul din Ian 2015 copii 8-10 ani-FELICITARI PAUL -SA FII MEREU PRIMUL !!! (http://www.frtenismasa.ro/Clasament/...i4_01_2015.pdf , http://www.frtenismasa.ro/Clasament/.../m_01_2014.pdf)
-Mudure Marcel-este legitimat in Romania la Clubul Elevilor Carei numar legitimatie 2140 -locul 15 in clasamentul din Ian 2015 juniori 3(http://www.frtenismasa.ro/Clasament/...3_011_2015.pdf)
Eu am avut placerea sa joc cu amândoi.Ii felicit pe ei si pe antrenorii lor pentru ce au realizat pana in prezent si-i incurajez sa participe la cat mai multe competitii-eu zic ca asa,poate, unul dintre ei sau altii ca ei vor reusi sa ne reprezinte cu succes si pe plan international,iar noi vom fi mandri de ei!
Comentariu
Postat în original de Dacian Cotca Vezi postDe curiozitate am verificat si eu clasamentele nationale afisate pe site-ul federatiei romane de tenis de masă si am vazut ca
- Szilaghi Paul- este legitimat in Romania actualmente la CSS Odorheiu Secuiesc(in ian 2014 vezi clasamentul era legitimat la C.E. Carei) numar legitimatie 2692-locul 1 in clasamentul din Ian 2015 copii 8-10 ani-FELICITARI PAUL -SA FII MEREU PRIMUL !!! (http://www.frtenismasa.ro/Clasament/...i4_01_2015.pdf , http://www.frtenismasa.ro/Clasament/.../m_01_2014.pdf)
-Mudure Marcel-este legitimat in Romania la Clubul Elevilor Carei numar legitimatie 2140 -locul 15 in clasamentul din Ian 2015 juniori 3(http://www.frtenismasa.ro/Clasament/...3_011_2015.pdf)
Eu am avut placerea sa joc cu amândoi.Ii felicit pe ei si pe antrenorii lor pentru ce au realizat pana in prezent si-i incurajez sa participe la cat mai multe competitii-eu zic ca asa,poate, unul dintre ei sau altii ca ei vor reusi sa ne reprezinte cu succes si pe plan international,iar noi vom fi mandri de ei!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 13:41.Procesare...X
Comentariu