Postat în original de dantim
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu "A" "Cupa Pinguinul Vesel" 21 Februarie 2015 - București
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator principal
- 17.mar.2012
- 6330
- Victoria
- 50
Likes given: 1854Likes received: 1514
Cei doi pianisti Gelu si Mihai chiar s-au descurcat bine ,tot respectul pentru Tiberiu cum a redecorat sala dar trebuia sa ai mai lase pe muzicanti sa se termine
turneul
- - - Actualizat - - -
Postat în original de Zosim1 Vezi postCu hai ai nostri ma refeream la "tartom?ny".?rt engem Dane.Vad ca de cand te-ai indepartat de granita e tot mai greu cu tine,nu mai intelegi mai nimica.
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Postat în original de dantim Vezi postCei doi pianisti Gelu si Mihai chiar s-au descurcat bine ,tot respectul pentru Tiberiu cum a redecorat sala dar trebuia sa ai mai lase pe muzicanti sa se termine
turneul
- - - Actualizat - - -
Ma eu mis jumate sirb da o sa o intreb pe nevasta-mea ca ea este unguroaica
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Likes given: 1615Likes received: 3040
Petresc Liviu - David Dorin 3-0 (Finala)
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6330
- Victoria
- 50
Likes given: 1854Likes received: 1514
Postat în original de dantim Vezi post
Ma eu mis jumate sirb da o sa o intreb pe nevasta-mea ca ea este unguroaica
Ca eu parca vad ca tu traduci din romana in sarba si o intrebi in ungureste ,si ea o sa=ti traduca din ungureste in romana si iti da raspunsul in sarba,si uite asa ia finta si telefonul fara fir. de n-o sa mai intelegem nimica.
Comentariu
Multumim organizatorilor pentru acest turneu.Blade: Timo Boll ALC
Fh:Palio AK 47 Red
Bh:Palio AK 47 Red
Comentariu
Echipa AmaTur- 28.dec.2012
- 4682
- Târgoviște, DB
Likes given: 454Likes received: 1346
Postat în original de sevraj Vezi postClasament Amatori
1
Movileanu Darius - Targoviște
Felicitari!
Comentariu
Vreau sa multumesc si eu lui Gelu ptr ajutorul acordat cu organizarea la open si lui Pali ptr ajutorul acordat de fiecare daca cand l am solicitat
Comentariu
De asemenea acum la final vreau sa spun si care a fost ideea cu Gelu "organizator tehnic". I am propus chestia asta acum o luna, o luna si jumatate nu ca sa dau cuiva motive (diverse), sau ca sa dau cuiva peste nas, ba din contra ideea a fost sa aratam ca desi ne contram foarte des cand avem idei si opinii diferite, putem de asemenea sa si colaboram. Sper sa fie un prim semn spre normalitate, sa lasam toti de la noi si sa facem in continuare miscarea asta tot mai frumoasa, mai bine organizata. Multumesc!
Comentariu
Postat în original de dantim Vezi postA fost fain pana au venit trompetistiiCând vulturii tac, papagalii încep să trăncănească.
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Likes given: 1615Likes received: 3040
Clasament Open
1 -- 4
Petrescu Liviu - Pitești
David Dorin - Barlad
Tomica Andrei - București
Calin Mihai - Barlad
5 -- 8
Balog Andreea - Arad
Uta Adrian - București
Leorda Rares - Reghin
Stanciu Alin - Călărași
9 -- 16
Zamfir Ionel - București
Iancu George - Ploiești
Vranceanu Mihai - București
Panea Ovidiu - București
Bularda Iulian - Barlad
Enciu Alexandru - Slobozia
Fodoran Cosmin - București
Wischegg Robert - Galați
17--24 - Loc 3 gr. sup
Dumitrescu Cornel - București
Vladoiu Gelu - Brașov
Tomica Silviu - București
Popescu Valentin - București
Cionoiu Cristian - București
Biro Attila - Miercurea Ciuc
Popa Cristian - București
Aftenii Daniel - București
25--32 - Loc 4 gr.sup
Filimon Bogdan - București (1v)
Popescu Ionut - București (0v)
Uratu Denisa - Craiova (0v)
Dascalasu Viorel- București (0v)
Bocaniala Norocel - București (0v)
Mostovoi Andrei - Campina (0v)
Nistor Iosif - Siculeni (0v)
Banescu Dragos - Pitești (0v)
33 -- 2v gr.inf.
Guceanu Raluca - București
34 -- 42 1v gr.inf.
ON HO - București
Constantin Teodor - București
Dinicescu Ion - Pitești
Moise Mihai - Alexandria
Dumitru Gheorghe - București
Bradatan Lenuta - București
Dumitru Traian - București
Istrate Andrei - București
Kiss Janos - Miercurea Ciuc
43 -- 48 0v gr.inf.
Dobre Titus - București
Munteanu Octavian - Tecuci
Negoita Edward - București
Damian Ioana - Barlad
Pata Andrei - București
Acsinte Oana - București
Pentru cei ce doresc sa-si calculeze punctele obtinute ii informez ca turneul OPEN a avut 433,48 puncte (adunate de la primii 16 participanti), deci impartite la 16 avem MEDIA 27,09Ultima editare de GeluBv; 22.feb.2015, 01:26.
Comentariu
maestru- 17.iun.2011
- 1920
- Mioveni
- 68
Likes given: 3570Likes received: 1365
Felicitari d-lui Petrescu Liviu!Blade: XIOM AIGIS NOVUS
FH: Butterfly Feint AG 1,7mm
BH: Der Materialspezialist Kamikaze OX
Comentariu
organizator tehnic- 15.sep.2011
- 3390
- Giurgiu
- 57
Likes given: 779Likes received: 704
Eu as vrea să-l felicit pe Tibi de la Viva pentru felul in care a transformat clubul de tenis si pentru munca pe care o face zi de zi acolo. Nu vreau să perii, nu vreau vreo reducere, dar merită apreciat. Locul a devenit foarte familiar si prietenos. Referitor la turneu, o organizare foarte buna din partea celor doi, Mihai si Gelu.
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Mihai, tre' sa te felicit pentru 2 lucruri... iarasi...
Includerea notiunii copirightizate a domnului Dantim in numele turneului (cu un aport de circa 20% la ambianta superba de ieri), respectiv alegerea organizatorului tehnic al turneului (acest gest aducandu-ma la Viva).
In rest, Horia, Tibi si toata gasca frumoaso-nebuna de la Viva: chiar povesteam aseara cu ununl dintre principalii investitori in tdm din tara si-i spuneam ca Viva e intr-o continua crestere si e super cea ce faceti. Tineti-o tot asa...
Pe baza celor de mai sus ma puteti crede ca ziua de ieri mi-a adus cel mai frumos turneu din Amatur din cele circa 60 din cei doi anisori la activ, nu pentru ca adversarii chiar au considerat ca si pinguinii secuiesti (ailaltii, nu din Teleorman) merita o cupa, pe care nu Sass s-o ia la Ciuc, ci io la Odorhei.
Felicitari celor care m-au batut (4 boabe cred ca am luat numai la Sovata, prin 2009...si la openul frumusel de acasa din ianuarie). Felicitari si tuturor adversarilor, unul si unul, care fiecare s-au predat foarte greu.
(Dane (Berov), esti mai bun, dai in ea mult-mult mai fin si mai cu rutina decat mine. E o onoare ca pot juca in circuit cu valori de tipul tau. Dar, vorba domnului Fodoran, cand joci cu luptatori ca si mine, pana nu castigi mingea de meci...)
Hai, ca vorba lunga e o chestie de saracie..
Felicitari tuturor, merci AmaTur & Hai ai nostri, cum zice o veche vorba nord-estica.FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
organizator principal- 13.dec.2009
- 4365
- Ploiești
- 64
Likes given: 668Likes received: 689
Un turneu interesant, felicitari inca o data Liviu. Desi am avut rezultate destul de bune pierzand ”doar” (prietenii stiu de ce)
la cei doi finalisti, vreau sa spun ca este pentru prima oara in cei aproape 45 de ani de cand tin paleta in mana cand joc ....
(sau poate ar fi mai bine sa spun ”dansez”) tenis acompaniat de o orchestra sau ”band” ( incepand cu ultimul meci din superioare).
”Poate” din cauza asta turneul s-a numit Pinguinul vesel si noi nu am stiut. Oricum ii propun lui Lucian Bozga ca la turneul din
7 martie sa tocmeasca, pt schimbarea registrului, un ”taraf” de lautari, poate incingem in jurul meselor o hora sau o sarba ..!!!
Comentariu
Gelu a organizat exact cum ii place lui ,perfect,multa sanatate Gelule.BH: Donic Bluestorm Z1 Turbo
Blade: Huieson V1 ALL+
FH: Donic Bluestorm Z1 Turbo
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6976
- Blaj
- 67
Likes given: 197Likes received: 462
Felicitari Andrei Tomica !
Noro, n-a fost ziua ta, clar ! Sunt sigur insa ca nu disperi.
Tavi, iti admir in continuare curajul si perseverenta, dar mai ales intuitia ...
Lui Gelu si Pali Prezenta lor la butoane, la orice turneu, este garantia reusitei acestuia.
Tuturor celor mentionati, salutul meu !
Comentariu
senior- 11.nov.2005
- 868
- Pitești
- 63
Likes given: 131Likes received: 290
Postat în original de george60 Vezi postUn turneu interesant, felicitari inca o data Liviu. Desi am avut rezultate destul de bune pierzand ”doar” (prietenii stiu de ce)
la cei doi finalisti, vreau sa spun ca este pentru prima oara in cei aproape 45 de ani de cand tin paleta in mana cand joc ....
(sau poate ar fi mai bine sa spun ”dansez”) tenis acompaniat de o orchestra sau ”band” ( incepand cu ultimul meci din superioare).
”Poate” din cauza asta turneul s-a numit Pinguinul vesel si noi nu am stiut. Oricum ii propun lui Lucian Bozga ca la turneul din
7 martie sa tocmeasca, pt schimbarea registrului, un ”taraf” de lautari, poate incingem in jurul meselor o hora sau o sarba ..!!!
DANSANT TURNEU- un nou sport!Liviu Petrescu
Comentariu
Un turneu foarte frumos, felicitari organizatorilor!
Felicitari Darius!
Felicitari tuturor participantilor!
Totusi, impartirea salii nu cred ca este benefica datorita spatiului limitat la mesele de langa bar ( canapelele alea incurca foarte mult ).
In rest, sa ne vedem sanatosi la urmatorul concurs!
Comentariu
Felicitari George Iancu!
Pentru toti care se antreneaza in salile din Ploiești esti un model de seriozitate si eficienta in antrenament.
Succesul tau nu este o surpriza si sper sa ai rezultate si mai bune.
In acelas timp vreau sa-ti multumesc ca ti-ai facut timp in pauzele dintre meciuri si ai ajutat cativa (pinguini) ploiesteni.
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.iul.2009
- 2167
- Focșani
- 45
Likes given: 5Likes received: 62
Postat în original de GeluBv Vezi postPetresc Liviu - David Dorin 3-0 (Finala)
Comentariu
Postat în original de george60 Vezi postUn turneu interesant, felicitari inca o data Liviu. Desi am avut rezultate destul de bune pierzand ”doar” (prietenii stiu de ce)
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:42.Procesare...X
Comentariu