Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Stii cum ne recunoastem : eu o sa fiu ala cu doua palete in maini...nu m-am decis cu care setup sa joc si daca tot am doua manutze, am zis sa fac o incercare...plus ca am sanse la dublu ( imi ramane mai mult loc la masa daca joc singur ! ).
Ii cedez locul lui johny_b...e mai tanar, mai frumos, mai iute, mai bun...etc. Daca el nu vrea, se pare ca nu o sa am incotro si o sa dau piept cu primul meu turneu.
PS Daca el castiga, impart premiul cu el si ii fac cadou un setup din colectia mea !!
Domnu' Marcel, aveti grija ca a degenerat discutia...am pregatit pentru sambata urmatoarele setup-uri : Zhang Jike Super Odobesti, Viscaria de Murfatlar, un Timo Boll ALC ( Alb de Cotnari )...nu stiu cu care sa joc mai intai ! Daca e pe faza dl Dan Dumitrescu, il rog sa ma indrume c-un sfat...am auzit ca e priceput !
Domnu' Marcel, aveti grija ca a degenerat discutia...am pregatit pentru sambata urmatoarele setup-uri : Zhang Jike Super Odobesti, Viscaria de Murfatlar, un Timo Boll ALC ( Alb de Cotnari )...nu stiu cu care sa joc mai intai ! Daca e pe faza dl Dan Dumitrescu, il rog sa ma indrume c-un sfat...am auzit ca e priceput !
F - ALB 40/55 de focuri
B - Slanina cu ceapa rosie
R - Odobesti super[de la mama ei]
Mult succes!
Dumi momentan e pe ...nul!
Are interdicție medicala la ... Bacchus.
Da` ma-ncumet eu la un sfat: Dacă setup-ul e DOC atunci merge CMD sau CT, dar mai ales CIB.
Suna frumos, nu? Viscaria FL CIB - cules la ?nnobilarea boabelor.
Noi să trăim!
Ultima editare de marcelgiosan; 19.feb.2015, 22:12.
Pardon...Danutz e bolnav TOCMAI pentru ca are interdictie la Bacchus ! Vindecarea va sosi cand in Bacău va poposi , si setea si-o va ostoi...ca sa bag o rima !
Comentariu