Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Florine, sa ma scuzati pentru cel de-al doilea off-topic pe care-l scriu aici in doar cateva ore. Tin insa sa te felicit pentru actul cu spirit "justitiar" pe care il intreprinzi in ce priveste listele de asteptare.
AmaTurul este in continua miscare, si totodata intr-o continua dezvoltare. Circuitul devine pe zi ce trece mai serios si mai respectat (sa contabilizam incet-incet numarul de retrageri din divizia A in favoarea participarii in AmaTur, retrageri respectate 100% pana in acesta moment!!). In acest sens, insa, si noi, participantii avem o datorie importanta pe langa cele din ziua concursului: seriozitatea inscrierilor, subliniata de N ori de Emi (Zosim1).
Respect!
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Se inscriu la categoria amatori domnii:
Modarco Daniel - Ucraina;
Iovdi Gheorghe - Ucraina;
Costevici Vasile - Ucraina;
Rusin Iaroslav - Ucraina;
Maran Petru - Sighetu Marmatiei, Romania.
am si eu o intrebare ce se intampla cu circuitul asta amatur apar liste noi de asteptare uni chiar au avut probleme aparute in ziua de vineri si nu sunt acceptati dar alti joaca in divizia A si se inchid ochii ,,,unde se va ajunge intreb si eu ?????....nici macar la a doua retragere nu sa alcatuit lista
am si eu o intrebare ce se intampla cu circuitul asta amatur apar liste noi de asteptare uni chiar au avut probleme aparute in ziua de vineri si nu sunt acceptati dar alti joaca in divizia A si se inchid ochii ,,,unde se va ajunge intreb si eu ?????....nici macar la a doua retragere nu sa alcatuit lista
Imi permit sa va raspund eu la aceasta intrebare cu un fragment din postul de mai sus a lui Tokosp.
Citez." Circuitul devine pe zi ce trece mai serios si mai respectat".
Se pare ca respectul organizatorului creste proportional cu respectul participantiilor si invers,cu cat respectam mai mult participantul cu atat primim mai mult respect din partea participantiilor.Devizia anul acesta a multor organizatori cred ca este una nescrisa ,dar din ce in ce mai vizibila ."CALITATE in loc de CANTITATE".
- daca va exista o lista de asteptare, jucatorii care s-au retras in ultima zi la turneele din 2014 (organizate la Bistrița si Dej) vor fi trecuti automat pe aceasta lista;
Avand in vedere ca deja exista liste de asteptare, de maine inscrierile continua in mod normal. Jucatorii care au indeplinit conditia de mai sus au fost trecuti la sfarsit.
Analizam posibilitatea de a incepe openul la ora 14, cu 8 grupe de cate 5, iar amatorii sa fie 20 de grupe de cate 6. Voi anunta cel tarziu joi dimineata (saptamana asta) dupa ce mai cer niste pareri.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu