Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Nea Denny,la Victoria pe 21 martie m-am gandit sa te pun pe Matale responsabil cu postarile pe forum ,dar ai grija sper sa nu avem vreo reclamatie , ca vad ca esti foarte ager asa .
Emi dupa cum ai observat si la VICTORIA am corespuns mai mult la primire,cu o prajiturica,cafeluta,etc.
Multumesc ori cum.
Curpas Ioan
------------------------- Denes Ferenc 2-3 Denes Ferenc
-------------------------------------------------- Farkas Bence 1-0 1-1 1-2 1-3 Farkas Bence
------------------------- Farkas Bence 3-1 Kantor Imre Zoltan
Felicitari domnului Nistor Dorel pentru castigarea turneului OPEN si felicitari organizatorilor pentru buna desfasurare a turneului!!!!O sa revenim cu drag la Bistrița!!Un turneu foarte frumos!!!
Multumim tuturor pentru participarea numeroasa, fair-play si meciurile frumoase pe care le-am urmarit, a fost un turneu greu dar care s-a terminat cu bine.
Va mai asteptam si alta data!
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Curpas Ioan
------------------------- Denes Ferenc 2-3 Denes Ferenc
-------------------------------------------------- Farkas Bence 1-0 1-1 1-2 1-3 Farkas Bence
------------------------- Farkas Bence 3-1 Kantor Imre Zoltan
DUPA MULT TIMP VINE CE A CE MERITI!
Felicitari Feri,un parcurs remarcabil!
ASTEPT REINTALNIREA!
Un turneu foarte reusit, meciuri foarte spectaculoase, lumina, caldura, spatiu si mese foarte bune, ar fi dragut sa fie turnee saptamanal la Bistrița, imi cer scuze cu aceasta ocazie de la cei pe care i-am deranjat cand am tipat, dar asa ma manifest cand am meciuri importante, o sa incerc sa nu mai fac asta )
Ca intodeauna BISTRITA este la inaltime,bravo voua fratilor ,demonstrati ca se poate sa existe de toate intr-un concurs.
Un concurs unde a predominat buna organizare , fair play-ul,prietenia si nu in ultimul rand respectul.
Multumesc fetelor mele care au luptat asa cum au stiut ele mai bine ,s-a vazut lipsa de experienta la concursurile tari,dar au tot timpul in fata ,sanatate sa fie.
MULTUMESC pentru o sambata reusita
CU STIMA PENTRU TOTI COLEGII DE SUFERINTA ,invinsi si invingatori (de fapt nu exista invinsi ci numai invingatori)
Blade . PHOTINO
Fh. Tibhar ev. Mx-p
Bh.:Tibhar ev. Mx-p MATERIALE TENIS DE MASA EMI.TT
Comentariu