Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
va rog, daca are cineva lista cu fețele interzise sau care urmeaza sa fie interzise, sa o posteze aici, fiindca vreau sa-mi cumpar o fata si nu vreau sa-mi iau una interzisa de regulament.
mcy, papapa
Poti fi linistit. nici una din cele "pips in"(lise) nu sunt interzise. Daca totusi te intereseaza, vezi la www.ittf.com/home page/equipment/Racket Coverige
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Corect. Dar in schimb este Buffalo care este tot un "Superblock"!(are aproape toate "calitatile" temute-i "ierburi").
Pot sa afirm acest lucru pentru ca l-am incercat.
Subscriu ce spune Serban, mi-am cumparat si eu una noua, si pot afirma ca incurca mai rau ca superblock-ul cu care joc de 3 ani
Daca ma obisnuesc cu ea, voi impacheta multi openisti))
PS: ESTE OMOLOGATA PESTE TOT IN LUME
Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Stimate coleg,
ITTF, din 6 in 6 luni, afiseaza lista fetelor OMOLOGATE. Daca anumite fete nu se regasesc in lista atunci nu sunt acceptate in concursurile ITTF.
Nu cred ca e vorba de interzicere pe motive tehnice. Pur si simplu nu se vor mai produce, (probabil nu mai au cautare pe piata) si pentru aceste fete producatorul nu va mai plati licenta catre ITTF. Va rog ca observati ca brandul XiYng a disparut, iar la Stiga in locul lui Destroyer au aparut patru noi ierburi! Apare din nou o dilema, e voie sa joci cu 979, cu Destroyer sau cu XIOM Guilottine pentru simplul motiv ca nu se mai fabrica?
Comentariu