Postat în original de Mihai.Potoroaca
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
De Vanzare
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
Postat în original de valentin soare Vezi postvalabil
Trimis de pe al meu UTOK_430Q folosind TapatalkLemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
Comentariu
Postat în original de mironliviu Vezi postVrei sa joci cu ox?
Nuuuu....nu cred ca voi putea juca vreodata cu iarba, dar cine stie ce ne rezerva viitorul? Fetele sunt pentru un coleg de la sala, ce nu are el posibilitatea sa posteze zilele astea, fiind plecat ( nefiind, lipseste... ).S-a apucat de cateva luni de "aparare" si se afla in perioada de teste...
...a-pro-pos de colegul meu...sa stii ca si-a luat lemn Innershield, ca al tau, cu T 05 pe FH...i-am spus ca am dat cu paleta ta si mi-a placut simtul si controlul de pe FH... Ii place si lui...Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Comentariu
ierburile DHS Cloud(at)Fog si joola octopus...ajunse cu bine la destinatie...impecabile...Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Comentariu
Postat în original de valentin soare Vezi postVand Lemn Defensiv KOJI MATSUSHITA-VICTAS doar incercat-250 lei.
Vand Donic Appelgreen Dotec Control-120 lei.FH: Donic Acuda S3 max - Lemn: Donic Waldner Senso Ultra Carbon - BH: Donic Acuda S3 max
? - Lemn: Donic Waldner Senso Carbon - BH: Donic Acuda S2 1.8
Comentariu
organizator local- 23.ian.2008
- 930
- Valenii de Munte Prahova
- 55
Likes given: 589Likes received: 354
Chiar nu vrea nimeni lemne?,vine iarna.....YOU WANT SOME CANDY???DYIN' AIN'T MUCH OF A LIVIN' BOY!!!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:06.Procesare...X
Comentariu