Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Cu scuzele de rigoare,se retrage Pralea Constantin,de pe lista de asteptare.Nu cred ca am vreo sansa sa prind un post de titular,asa ca voi merge la un B.Reusita deplina turneului.
Nu discut cu cei care '' o dau pe ulei '' pana la epuizare.
- - - Actualizat - - -
BAICOI - orasul unde l-am invins pe divizionarul ''B'' - MOTOROI , OPEN, 2OO2, 3 LA 2 in minutul 92 nu imi da nici o sansa ?
- - - Actualizat - - -
Ce prostie mai este si asta sa dai drept de participare celor inscrisi pe faza....Legare de glie... Vin necunoscuti care ies pe ultimele locuri si nu sunt primiti cei care au demonstrat in Amatur fidelitate si certa valoare ...
Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
FH : Donic Blue Star A 2
BH : Dermaterialspezialist Kamikaze
- - - Actualizat - - -
BAICOI - orasul unde l-am invins pe divizionarul ''B'' - MOTOROI , OPEN, 2OO2, 3 LA 2 in minutul 92 nu imi da nici o sansa ?
- - - Actualizat - - -
Ce prostie mai este si asta sa dai drept de participare celor inscrisi pe faza....Legare de glie... Vin necunoscuti care ies pe ultimele locuri si nu sunt primiti cei care au demonstrat in Amatur fidelitate si certa valoare ...
Nea Gigi stii ca am toata stima pentru dvs dar sa stii ca fara ''necunoscuti'' amaturul ar fi mult mai sarac.Este un turneu A si nu un turneu A+.Din asa zisii ''necunoscuti'' se vor ridica peste un an,doi viitorii openisti!
FH:Butterfly-Tackiness Drive 1.7mm
BLADE: Gewo Clasic-ALL+/Joola Air Fibre
BH:Stiga Energy Absorber
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
Gigi, ne ajuti si pe noi (sau macar pe mine) cu o traducere?)))
Pentru dl. Gigi... ar trebuii sa va bucurati ca vin si "necunoscuti", iubitori ai acestui sport. Posibil sa fiti putin narcisist, insa am vazut ca la turneele Amatur vin sportivi care par cel putin cu capul pe umeri si nu fac asemenea acuze fata de incepatori sau necunoscuti. Nu cred ca o sa reusiti monopolizarea acestei mase de sportivi... d-le. Gigi. Felicitari organizatorilor!!!
Amatur inseamna deschidere nu joc de interese. Vin jucatori pasionati , dedicati trup si suflet acestei miscari-unicat in Romania pe distante de sute de km , cu state vechi in circuit si nu-s primiti ? De ce, oameni buni ? ELIMTNATI CLASAMENTUL
- - - Actualizat - - -
Nu ma domniti atat cu Don Gigi. Sunt si Uta si Klimasz , Roman etc, etc.
Amatur inseamna deschidere nu joc de interese. Vin jucatori pasionati , dedicati trup si suflet acestei miscari-unicat in Romania pe distante de sute de km , cu state vechi in circuit si nu-s primiti ? De ce, oameni buni ? ELIMTNATI CLASAMENTUL
Daca dumneata ai senzatia ca,celor cu state vechi li se permit mai multe drepturi ca celorlalti,ai o viziune total eronata asupra acestui aspect.Sunt convins ca peste 95% dintre cei cu state vechi imi vor da dreptate,asta se numeste spiritul AMATUR,fair-play,si bun simt.In rest s-auzim numai de bine,no offence.
BLADE- BUTTERFLY TIMO BOLL ALC
FH - TENERGY 64
BH - XIOM VEGA EUROPE
D-le Victorache aveti dreptate. Amatur are portile deschise. Oricand poate lua aurul un nume nou inscris recent. Bucureștiul este plin de legitimati, spre exemplu. Sute. Viitorul este al tinerilor, asa cum este si normal. Ma retrag .... cu mult regret.
- - - Actualizat - - -
Nu ma domniti atat cu Don Gigi. Sunt si Uta si Klimasz , Roman etc, etc.
Nea Gigi de ce pui matele carul inaintea boilor?de unde stii ca nu o sa prinzi loc la turneul de la Baicoi?mai sunt cateva zile si poate domnii organizatori vor suplimenta locurile si poate sambata nu o sa mai fii asa de necajit.
FH:Butterfly-Tackiness Drive 1.7mm
BLADE: Gewo Clasic-ALL+/Joola Air Fibre
BH:Stiga Energy Absorber
D-le Victorache aveti dreptate. Amatur are portile deschise. Oricand poate lua aurul un nume nou inscris recent. Bucureștiul este plin de legitimati, spre exemplu. Sute. Viitorul este al tinerilor, asa cum este si normal. Ma retrag .... cu mult regret.
Stima...si sa ne revedem cu bine.
BLADE- BUTTERFLY TIMO BOLL ALC
FH - TENERGY 64
BH - XIOM VEGA EUROPE
Necajit ? Particip in Amatur din 2006 cu minim 2o de prezente anual. La Amatori, la Open - pt. nestiutori, am luat trenul de Câmpulung Moldovenesc in miezul iernii, Bistrița-Nasaud sau Constanța, Galați, Oradea, Drobeta Tr.Severin, Cluj , Suceava, Botoșani, Gura Humorului, Salina Turda etc, etc.
Oameni buni, daca sunt 16 mese, de ce nu faceti grupe de cate 7 (regulamentar) ca sa faceti fericiti si pe cei de lista de asteptare? Daca exista interes, pasiune, dorinta, atunci haideti sa incurajam/cultivam/promovam acest fenomen care a devenit in ultimi de ani tenisul de masa, bineinteles in limita regulamentului si a posibilitatilor.
Comentariu