Cumpar lemn Butterfly pana in 250 lei ALL + , OFF - OFF , preferabil mâner ST , ast oferte !!!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cumpar lemn
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
cumpar Xiom Vega Pro sau Donic Acuda S3 rosie la dimensiunea de 150/157 ....Rozena - VISCARIA - Rozena
Comentariu
Am eu doar testata.Victas V22 DE blue 2.0
Victas Koji Matsushita Special
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
Nu am de unde oferi 100 lei ,vreau ceva mai ieftin in 70-80 banii in cont ,ms oricum Dl PhilRozena - VISCARIA - Rozena
Comentariu
Iti recomand donic baracuda pt forehand de 2.0 . Mi-am luat una acum recent si e super e cumva intre 05 si 05fx si f mult spin . La130 lei se merita si noua,
Pe rever am jp03 de care observi ca vinzi, imi zici o comparatie intre jp03 si acuda s3? ( viteza, catapulta, spin, etc)
Comentariu
Postat în original de alexandru29 Vezi postIti recomand donic baracuda pt forehand de 2.0 . Mi-am luat una acum recent si e super e cumva intre 05 si 05fx si f mult spin . La130 lei se merita si noua,Rozena - VISCARIA - Rozena
Comentariu
Cumpărată de la Radu666 , eu am jucat doar 30 min cu ea ,) nu stiu istoricul fetei , intrb de Radu el stie !!! Ms
- - - Actualizat - - -
Valabil ce e in primul post
- - - Actualizat - - -
AcTualizat !!Rozena - VISCARIA - Rozena
Comentariu
Hai sa te ajute nenea : Keyshot-uri nu gasesti pentru ca sunt destul de rare si greu de gasit, TB Spark are la vanzare cezarhnt ( sau ceva asemanator la username ) numai ca e maner anatomic...ar fi si culmea sa gasesti maner ST...omul vrea vreo 530 ron pe el insa nu cred ca deschizi portofelul atat de larg...lemne mai gasesti, bani nu prea... !TRUST NO ONE !
Comentariu
Postat în original de danmihai Vezi postHai sa te ajute nenea : Keyshot-uri nu gasesti pentru ca sunt destul de rare si greu de gasit, TB Spark are la vanzare cezarhnt ( sau ceva asemanator la username ) numai ca e maner anatomic...ar fi si culmea sa gasesti maner ST...omul vrea vreo 530 ron pe el insa nu cred ca deschizi portofelul atat de larg...lemne mai gasesti, bani nu prea... !
Mersi !!!Rozena - VISCARIA - Rozena
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:07.Procesare...X
Comentariu