Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
In interventia mea m-am referit la un Keyshot Light...un lemn Keyshot ( modelul vechi, clasic si de demult ) tocmai s-a vandut pe un forum de afara cu echivalentul unui ZJ SZLC ( adica vreo 350 euro )...
Nu vizez eu la lemne de alea ) ( salariu de bugetar)ma interesează astea mai ieftine !
Ti-am raspuns si pe privat. Chiar daca l-as schimba, nu l-as vinde. Este lemnul cu care am facut imediat "priza". Iar cu Tibhar Genius pe forhend, cel putin pentru mana mea si pentru nivbelul meu este ce se poate mai bine privbind controlul si simtul acestui lemn. Hai ca imi laud si eu lemnul desi nu sunt in topicul potrivit.
Spor la cautare, in continuare
adica ai cautat cu "disperare" acest lemn fara sa fi probat unul inainte? Cu ce fete ai probat si ai avut sunet ciudat si simt neplacut?
da asa e imi doream mult , dc ? pt ca am citit pe net despre el ca e un lemn bun , dar mi-a zis cineva incearca inaine si vei vedea ca nu iti va placea , se pare ca asa a fost , cu niste fete joola x-tra de 1,8mm avea pe el
da asa e imi doream mult , dc ? pt ca am citit pe net despre el ca e un lemn bun , dar mi-a zis cineva incearca inaine si vei vedea ca nu iti va placea , se pare ca asa a fost , cu niste fete joola x-tra de 1,8mm avea pe el
acum stii cum e: gusturile nu se discuta. Nu putem avea toti acelasi lemn tocmai pentru ca unora ne place ceva, altora altceva. Treaba cu "lemnul bun" la fel este relativa: bun pentru unii, mai putin bun pentru altii. Am dat si eu cu maze, fata de keysot are si carbon si normal alt simt. Mie mi-a placut si maze, ar fi al doilea lemn sincer pe care mi l-as lua.
"Sa fim precum ne-am impaca"(Ion Barbu)
Lemn:BTY - Keyshot Light; FH-Tibhar Genius 2.0 BH-Xiom Yanus DF 1,5[/COLOR]
acum stii cum e: gusturile nu se discuta. Nu putem avea toti acelasi lemn tocmai pentru ca unora ne place ceva, altora altceva. Treaba cu "lemnul bun" la fel este relativa: bun pentru unii, mai putin bun pentru altii. Am dat si eu cu maze, fata de keysot are si carbon si normal alt simt. Mie mi-a placut si maze, ar fi al doilea lemn sincer pe care mi l-as lua.
asa a fost si la mn , am jucat cu maze mi-a placut mult acest lemn , dar am zis sa trec la TBS crezand ca imi pot imbunatati jocul , jucand cu aceleasi fete si pe TBS si pe Maze s-a dovedit ca Maze e mai pe stilul meu, acuma imi pare rau ca l-am vandut !!!
eh , e mai complicat , am cerut pe el 250 cand l-am vandut eu dumnealui , a zis ca ofera 220 , am lasat de la mn 30 lei , la randul lui l-a vandut cu 250 lei , dupa care l-a rascumparat cica cu 280 cu tot cu transport si mi-a facut oferta de 300 lei > adaos 20 Ron pt ce? habar nu am (s-a invechit lemnul, presupun ) > )) cica ar fi ok oferta !!! oameni !!!!!!!!!!!
Comentariu