O mare rugaminte, solicit un sfat pt achizitia unor fete. Am un lemn nou BUTTERFLY OFF+ KREANGA AEROS. Ce m-a facut sa ma decid pt el: cred ca numele lui Calin Kreanga si faptul ca am vazut acel OFF+ la capatul din dreapta al scalei Am 44 ani sunt din Oradea si eu cred ca sunt un jucator mediu spre slabut. In joc folosesc predominant backspinul de rever apoi topspinul rever, topspinul forehand si in ultima instanta backspin forehand. Din sfaturile care le-am cerut prietenilor ei mi-au recomandat TENERGY 05 1.9 mm. As vrea sa stiu parerea voastra?
Ce fete ar trebui sa pun pe acest lemn? Oare nu e o prostie sau o gafa sa lipesc aceste fete pe acest lemn ?
La ce intrebari ar trebui sa raspund ca sa imi dau seama cam ce profil de jucator sunt sau ce mi s-ar potrivi cel mai bine?
Eu zic ca mi-as dori de la noua paleta un spin cat mai mare. Cred ca m-ar avantaja deoarece servesc destul de variat si poate un spin puternic mi-ar crea un avantaj? Multumesc mult anticipat.
Ce fete ar trebui sa pun pe acest lemn? Oare nu e o prostie sau o gafa sa lipesc aceste fete pe acest lemn ?
La ce intrebari ar trebui sa raspund ca sa imi dau seama cam ce profil de jucator sunt sau ce mi s-ar potrivi cel mai bine?
Eu zic ca mi-as dori de la noua paleta un spin cat mai mare. Cred ca m-ar avantaja deoarece servesc destul de variat si poate un spin puternic mi-ar crea un avantaj? Multumesc mult anticipat.
Comentariu