Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

De vanzare paleta ofensiva.

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • De vanzare paleta ofensiva.

    Vand paleta formata din lemn Tibhar Stratus Power Wood (concav) si fete Andro Rasant + Tenergy05 (ambele max). Accesorii: husa Milky Way + burete de sters fetele, aceeasi firma. Nu dezasamblez.
    Pretul cerut este: 290 Ron, usor negociabil (banii se livreaza direct in cont).
    Detalii despre materiale:
    - Asamblarea paletei a fost facuta de Vlad de la TTMall.
    - Lemnul si fața Andro, au fost cumparate noi si folosite 4 luni anul trecut (de 3-4 ori pe saptamana). ?Rasantul? este taiata la dimensiunile lemnului.
    Manerul lemnului a fost curatat cu Pur si uscat rapid (transpiram foarte mult in palma in timpul depunerii efortului si acesta s-a murdarit in contact cu praful, capatand un aspect nu prea placut, celor aflati in situatia mea le recomand folosirea overgrip-ului).
    - Tenergy05 este o fața second hand, estimata ca valoare la vreo 30 Ron, cu o crapatura (extinderea ei a fost oprita cu un strop de super-glue in ambele capete), nu a fost taiata la dimensiunile lemnului (este mai mica, asa cum se vede in poze). Fatza se comporta excelent, a fost pusa pentru a testa?o (a fost primul meu test cu T05), defectele (crapatura si marimea) nu afecteaza jocul, sunt convins ca o sa-i placa celui ce-o va incerca.

    Ambele materiale (TSPW + Andro) se regasesc in top 10 Tabletenis Database (a se vedea si numarul de rating-uri primite, cu cat sunt mai multe, cu atat pozitia ocupata fiind mai aproape de adevar).

    TSPW: http://www.tabletennisdb.com/blade/t...ower-wood.html
    Andro Rasant: http://www.tabletennisdb.com/rubber/andro-rasant.html

    Paleta este ofensiva (rapida dar si cun un control acceptabil), o recomand celor ce practica acest sport de cel putin 1 an. Sunt atasat de ea (este prima mea paleta ?profi?), dar a trebuit sa renunt la practicarea acestui sport, datorita problemelor articulare din ce in ce mai chinuitoare (genunchii distrusi de la baschet si fotbal, n-au mai facut fața si acestui sport minunat, iar durerile din zona umarului drept, din cauza carora nu mai puteam dormi noaptea + intreaga mana blocata timp de peste 1 saptama, mi-au pus capac definitv).
    Poze cu materialele mai jos.


  • #2
    Up: 280 Ron + Transport platit de mine.

    Comentariu


    • #3
      Up: 270 Ron + Transport platit de mine.

      Comentariu

      Procesare...
      X