Va anuntam cu deosebita placere ca in data de 14.03.2015 vom organiza editia I-a a CUPEI PINGPONG care se joaca cu palete speciale Dunlop la fel ca si la Campionatul Mondial de la Londra din ianuarie 2015.Sistemul de joc va fi ca si la Turneul de la Bistrița din dec 2014, se va puncta ca si turneu B(in acest caz se va plati 1 leu/jucator catre Amatur).Am luat aceasta decizie ,pt ca acuma ne-au sosit paletele iar in calendar sunt putine date libere.Va multumim.
LOCATIA-Oradea
DATA-Sambata 14.03.2015
SALA-Pingpongmania din incinta Oradea Shopping City
ADRESA-Calea Aradului nr 87
TIP SI NR DE MESE-10 JOOLA 2000 S ALBASTRE aprobate ITTF+2 JOOLA OLYMP ALBASTRE ITTF
CONDITII DE JOC:-Aer conditionat de ultima generatie care elimina complet condensul
-Podea antiderapanta 100% -albastra
-Despartitoare si plase speciale pentru tenis de masă albastre
-Scaune pentru toti participantii
-Lumina artificiala 100%
TIMP ALOCAT-De la 9:30 cand incep inscrierile pana cand se termina concursul
NR MAXIM DE JUCATORI-35 FIX
TAXA-35 lei
-1 leu din taxa/jucator se vireaza catre Amatur.-se puncteaza ca si turneu B.
PREMII-Locul1-MEDALIE+DIPLOMA +125 ron
-Locul 2-MEDALIE+DIPLOMA+100 ron
-Locul 3-MEDALIE+DIPLOMA+50 ron
-LOCUL 4-DIPLOMA
Sistemul de joc va fi cel clasic-gr inf,gr sup,eliminatorii,dupa clasament si REGULAMENT. Se asigura mingi de joc(multe...)
ORGANIZATOR-Echipa Pingpongmania Oradea in colaborare cu Vlad Farcas-participant la Campionatul Mondial de PINGPONG de la Londra din 2015.
INSCRIEREA - PREFERABIL PE FORUM sau tel 0770162822.(este si telefonul de rezervari la sala!!).
VA ASTEPTAM CU DRAG SA NE SIMTIM BINE IN COMPANIA TENISULUI DE MASA!!
P.S...... in functie de feedback-ul pe care il vom avea ne vom adapta in viitor.Am promis si ne-am tinut de cuvant.Senzatia la un astfel de turneu este Unica -am simtit-o si eu.....si va fi cu siguranta o experienta de neuitat si pt cei care vor participa;valorile mari dintre jucatori dispar din cauza paletelor....dupa fiecare set paleta ramane pe masa....Este primul turneu de acest tip din Amatur in 2015.ASTEPTAM PE TOTI CURAJOSII !!!
LOCATIA-Oradea
DATA-Sambata 14.03.2015
SALA-Pingpongmania din incinta Oradea Shopping City
ADRESA-Calea Aradului nr 87
TIP SI NR DE MESE-10 JOOLA 2000 S ALBASTRE aprobate ITTF+2 JOOLA OLYMP ALBASTRE ITTF
CONDITII DE JOC:-Aer conditionat de ultima generatie care elimina complet condensul
-Podea antiderapanta 100% -albastra
-Despartitoare si plase speciale pentru tenis de masă albastre
-Scaune pentru toti participantii
-Lumina artificiala 100%
TIMP ALOCAT-De la 9:30 cand incep inscrierile pana cand se termina concursul
NR MAXIM DE JUCATORI-35 FIX
TAXA-35 lei
-1 leu din taxa/jucator se vireaza catre Amatur.-se puncteaza ca si turneu B.
PREMII-Locul1-MEDALIE+DIPLOMA +125 ron
-Locul 2-MEDALIE+DIPLOMA+100 ron
-Locul 3-MEDALIE+DIPLOMA+50 ron
-LOCUL 4-DIPLOMA
Sistemul de joc va fi cel clasic-gr inf,gr sup,eliminatorii,dupa clasament si REGULAMENT. Se asigura mingi de joc(multe...)
ORGANIZATOR-Echipa Pingpongmania Oradea in colaborare cu Vlad Farcas-participant la Campionatul Mondial de PINGPONG de la Londra din 2015.
INSCRIEREA - PREFERABIL PE FORUM sau tel 0770162822.(este si telefonul de rezervari la sala!!).
VA ASTEPTAM CU DRAG SA NE SIMTIM BINE IN COMPANIA TENISULUI DE MASA!!
P.S...... in functie de feedback-ul pe care il vom avea ne vom adapta in viitor.Am promis si ne-am tinut de cuvant.Senzatia la un astfel de turneu este Unica -am simtit-o si eu.....si va fi cu siguranta o experienta de neuitat si pt cei care vor participa;valorile mari dintre jucatori dispar din cauza paletelor....dupa fiecare set paleta ramane pe masa....Este primul turneu de acest tip din Amatur in 2015.ASTEPTAM PE TOTI CURAJOSII !!!
Comentariu