Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Schimb lemn Amultart cu Viscaria

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Schimb lemn Amultart cu Viscaria

Schimb lemnul din imagine cu un Viscaria.
    Se pare ca nu pot pune imagini.
    Pt cei interesati lasa-ti email sau what,s up si vi le pun acolo. Stima
    Fișiere atașate
    Ultima editare de dumitru23; 02.mar.2015, 00:01.

Postat în original de dumitru23 Vezi post
    Schimb lemnul din imagine cu un Viscaria.
    Cum zic carcotasi.Care lemn?Nu se incarca imaginea

Comentariu

ma chinui sa le postez......

- - - Actualizat - - -

valabil

- - - Actualizat - - -

valabil
      Fișiere atașate
      Ultima editare de dumitru23; 02.mar.2015, 00:04.

Comentariu

valabil

Comentariu

Pentru o sticla de rachiu din zona ta, ma bag in seama neintrebat...schimbi Amultartul din poze, lemn din 2008 ( destul de vechi si bun ) de greutatea ( aici treci tu cat are, cantarit pe doua cantare diferite pentru verificarea rezultatului final ) cu o Viscaria care sa aiba urmatoarele caracteristici ( forma manerului, sigur flared pentru ca alta forma e foarte greu de gasit ...greutatea - mai grea inseamna un lemn mai rapid, mai usoara inseamna viceversa ), etc , etc...daca nu gasesti lemn la schimb, esti dispus sa-l vinzi pe suma de....treci tu cat consideri ca merita. PS Iti dau adresa unde sa trimiti sticla ??
          TRUST NO ONE !

Comentariu

Eu personal as vrea sa-l schimb cu o viscaria cu fluture negru, pentru ca dupa ce i-am lipit 2 tenery05 (inaite aveam blufire m2) lemnul a devenit mult prea rapid pentru mine. In ceea ce priveste greutatea e cam cel mai usor lemn cu carbon din cate am incercat eu (primorac, alc, creanga, TBS, acestea au fost lemnele mele personale in ultimii 2 ani ) si multe altele pe care le-am probat de la colegii de la sala. Asta e si motivul pentru care l-am cumparat (e mai usor in comparatie cu aproape cu orice lemn off sau off+ cu care am avut ocazia sa dau). Singurul lemn off mai usor decat asta e un TSP BLACK BALSA 7 pe care il am dar nu-mi place ca e cam gros si piede din putere la distanta de masa. Amultartul e incredibil la distanta dar nu pot sa-l mai controlez de aproape, deocamdata. Cam asta e.
            Daca aveti viscaria, m-ar interesa sa stiu cate ceva despre acest lemn de la cineva care da cu viscaria de ceva vreme. Stima

Comentariu

Postat în original de dumitru23 Vezi post
              Eu personal as vrea sa-l schimb cu o viscaria cu fluture negru, pentru ca dupa ce i-am lipit 2 tenery05 (inaite aveam blufire m2) lemnul a devenit mult prea rapid pentru mine. In ceea ce priveste greutatea e cam cel mai usor lemn cu carbon din cate am incercat eu (primorac, alc, creanga, TBS, acestea au fost lemnele mele personale in ultimii 2 ani ) si multe altele pe care le-am probat de la colegii de la sala. Asta e si motivul pentru care l-am cumparat (e mai usor in comparatie cu aproape cu orice lemn off sau off+ cu care am avut ocazia sa dau). Singurul lemn off mai usor decat asta e un TSP BLACK BALSA 7 pe care il am dar nu-mi place ca e cam gros si piede din putere la distanta de masa. Amultartul e incredibil la distanta dar nu pot sa-l mai controlez de aproape, deocamdata. Cam asta e.
              Daca aveti viscaria, m-ar interesa sa stiu cate ceva despre acest lemn de la cineva care da cu viscaria de ceva vreme. Stima
              Fără supărare dar cam greu de schimbat cu Viscaria cu fluture negru. Prețul unui asemenea lemn este în jur de 200 EURO. Dacă este în condiții excelente poate fi chiar mai mult. Dar cine știe ... baftă!
              Cât despre cum merge un lemn Viscaria old tag ... cam tot ca TBS cu fluture negru dar cu un simț și o viteză superioare la același control.
              Blade: Mizutani ZLC
              FH Nittaku Fastarc G1
              BH Xiom Sigma II Euro

Comentariu

Astept in continuare un pret de vanzare ...daca o sa castige dl Dan Dumitrescu din P Neamț turneul din 14 martie de la Bacău ( sectiunea amatori ), vreau sa i-l fac cadou !! Mersi !
                TRUST NO ONE !

Comentariu

Aveti intentii f. bune, nu vreau sa-l schim decat cu o viscaria cu fluture negru dar se pare ca e un lemn f. rar. Apropo, am inceput sa ma mai obisnuiesc cu el de langa masa. In rest, la dispanta de masa faci ce vrei cu el, retopspin, chiopuri, directe, e incredibil.

- - - Actualizat - - -

valabil

Comentariu

valabil

- - - Actualizat - - -

valabil

Comentariu

dar cu un lemn mai bun decit viscaria si tot cu fluture negru nu vrei sa il schimbi am eu unul de colectie este tot de la batterfly si se numeste coferlait

Comentariu

multumesc, dar momentan , nu............

Comentariu

valabil

- - - Actualizat - - -

valabil

- - - Actualizat - - -

valabil

Comentariu

valabil

Comentariu

valabil

- - - Actualizat - - -

valabil