Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
TURNEU ''A'' Cupa TT BACAU- 14 martie 2015
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Multumim domnisoarei Bianca, domnului Sebi, domnului Calin, domnului Marcel, domnului Costin pentru organizarea ireprosabila a unui concurs greu,dar frumos cu multi participanti valorosi!!Felicitari domnisoarei Bianca pentru jocul prestat, cu mult peste cel din octombrie 2014! Felicitari domnilor Dan Andrei si Iulian Roman!! Felicitari ieseanului Bogdan Axinte! Si nu in ultimul rand, felicitari tuturor participantilor care prin jocurile ambitioase, pline de suspans au contribuit la realizarea unui spectacol tenisistic reusit, de calitate!!
Comentariu
E greu de transpus in cateva cuvinte toate emotiile si momentele frumoase pe care le-am trait ieri , cu totii. Mi-a facut o deosebita placere sa va revad si sa joc tenis impreuna cu dumneavoastra, sa radem , sa glumim , sa degustam vinul lui Dl Ticu etc.. etc.. , pe scurt, sa petrecem clipe frumoase in familia Amatur. Dupa cum ati vazut , echipa Bacău s-a extins considerabil si doresc sa le transmit mii de multumiri celor care s-au implicat in organizare si anume domnului Marcel Giosan , Costi Corcoz, dl Ticu (declarat in data de 14.02.2015 cel mai sufletist jucator din Amatur) , dl Puiu (Ursulescu Ioan ) , dl Calin , sotia sa , si nu in ultimul rand lui Sebi Rojnita . Fara doar si poate ,nimic nu ar fi fost realizabil daca nu aveam cui sa oferim acest turneu si in acest sens doresc sa va multumesc din suflet ca ati ales sa petreceti aceasta zi de sambata in inima Moldovei,la Bacău , in familia Amatur. Felicitari campionilor nostri pentru meciurile spectaculoase ce ni le-au oferit , precum si celor care ati luptat pana la capat si sunteti mandri de efortul pe care l-ati depus. Cam asa am putut sa rezum eu ziua de 14 martie , bineinteles , cu mici paranteze, dar speram din suflet ca v-ati simtit bine la noi si va asteptam cu bratele deschise la urmatorul turneu (care se anunta mai numeros ) si anume A+ -ul din vara.
Cu mare drag ,
Echipa Bacău
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Ultima editare de marcelgiosan; 15.mar.2015, 22:49.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 04:32.Procesare...X
Comentariu