Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Domnule Cornel,ca sa fiti ABSOLUT SIGUR ca veniti la acest turneu si sa nu incurcati organizatorii in afisarea listelor finale cu participantii
Domnule Doctor, poate n-am avut la dispozitie timpul necesar pentru a intelege/descifra sensul pozitiv al celor scrise de Dvs, sau poate ma depasaste sarcina... De aici vine si primul unlike pe care-l dau pe tenisdemasa.ro, dar sper, si ultimul. (Nu-mi place sa dau "nu-mi place", cu toate ca voit sau nu deseori multi dintre noi facem "eforturi" mari ca sa primim astfel de reactii...)
Sanatate!
Pali
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Domnule Cornel,ca sa fiti ABSOLUT SIGUR ca veniti la acest turneu si sa nu incurcati organizatorii in afisarea listelor finale cu participantii,eu va sugerez urmatorul scenariu realizabil..
In calitatea dvs.de pompier,ia foc cu valvataie mare, asa din senin gratarul din curtea salii(feresca D-zeu sa nu ia foc sala unde se tine concursul),cineva neavizat aflat la distanta de sala ,intra in panica si da telefon la 112.Ca o coincidenta fantastica este apelata unitatea de pompieri din care faceti parte si dvs,iar Maria voastra va raspunde cu promptitudine ,devotament si un curaj nebun la apelul solicitat.Marele dvs.avantaj e ca veniti la concurs foarte repede(toti se feresc din calea ta) si pe deasupra si GRATIS,neplatind transportul deoacamdata dus.Apoi ca orice pompier silitor si prevazator,le spuneti sefilor dvs.ca trebuie supravegheat intens obiectivul recent stins,pentru a preantampina reaprinderea acestuia si deci veti ramane in sala pana la terminarea concursului(evident ca veti participa si la acesta).Apoi veti pleca acasa cu aceeasi masina de pompieri care v-a adus,eventual si cu un mare premiu din partea organizatorilor,ca un semn de recunostinta pentru intregul dvs.efort.
Imi cer scuzele de rigoare pentru oarecum acest off topic consemnat.
Doctore, ti-ai gresit cariera . Trebuia sa te faci scenarist
[COLOR="silver"]- - - Actualizat - - -[/COL
Ultima editare de mateidumitru; 15.mar.2015, 17:02.
Nu am vazut nici un jucator inscris din Orasul Victoria. Nu avem gazde, doar oaspeti.........deocamdata(sau poate fac boicot???)
Nu cred ca pot deveni un subiect de boicot,si nicidecum in aceasta postura.
Astazi a avut loc antrenamentul baietiilor de la Victoria ,de la 19 la 21 dupa care obisnuita sedinta de dupa ,pe terasa restaurantului central unde au facut o lista cu cei care au putut de astazi confirma,iar cu restul o sa facem Vineri o lista speciala cu cei care primesc aprobarea sotiilor,prietenelor,parintilor sa participe Sambata la turneu.
AM HOTARAT CREEAREA UNUI TURNEU DE COPII SEPARAT PE 2 CATEGORII.
COPII CLASELE I-IV
COPII CLASELE V-VIII
De aceea avem rugamintea toti cei ce au inscris copii sa isi exprime dorinta participarii lor la Turneul de copii sau la Turneul de incepatori,deoarece amandoua Turnee vor incepe in acelasi timp in sali diferite(circa 100 metri distanta).Inscrierea copiilor se poate face pana la ora 8.45 Sambata dimineata.
Multumim de intelegere
Nu am vazut nici un jucator inscris din Orasul Victoria. Nu avem gazde, doar oaspeti.........deocamdata(sau poate fac boicot???)
Gazdele (cele bune) au deobicei alta treaba, aceea de a face ca oaspetii sa se simta cat mai bine. Inscrierea lor se face la urma, din respect.
Marca Victoria este deja "inregistrata" !
Comentariu