A fost un turneu reusit. Felicitari din partea organizatorilor cu un singur repros as veni pentru domnul Vladoiu Gelu care deja prin comportamentul sau a intrecut limitele bunului simt (si nu este prima oara si nu doar cu mine) . Inteleg ca a avut presiune multa cu organizarea turnelui ceea ce este normal pentru un organizator dar totusi sa ajungi sa injuri participantii in sala (eu fiind unul din ei ) e deja exagerat . Toti venim de la distante mari sa petrecem un weekend cat mai frumos si daca avem parte de astfel de momente e urat mai ales din partea unui organizator.
Uitati-va la exemple de organizatori gen Toma Florin, Dan Bodeanu.... care reusesc foarte bine sa tina un turneu fara incidente sau certuri cu participantii . De ce domnul Vladoiu trebuie sa provoace tot timpul scandal pentru motive de genul intarzierea la masa ? Eu personal am plecat 20 de minute(verificat) in timp ce se facea premierea la turneul de copii sau incepatori si cand revin in sala ma trezesc ca sunt injurat in plina sala de acest domn care se da mare organizator .
Un organizator adevarat trebuie sa-si respecte participantii .
Sa nu o iei ca pe jignire Gelu dar asta e situatia.
Alex Grigore.
Uitati-va la exemple de organizatori gen Toma Florin, Dan Bodeanu.... care reusesc foarte bine sa tina un turneu fara incidente sau certuri cu participantii . De ce domnul Vladoiu trebuie sa provoace tot timpul scandal pentru motive de genul intarzierea la masa ? Eu personal am plecat 20 de minute(verificat) in timp ce se facea premierea la turneul de copii sau incepatori si cand revin in sala ma trezesc ca sunt injurat in plina sala de acest domn care se da mare organizator .
Un organizator adevarat trebuie sa-si respecte participantii .
Sa nu o iei ca pe jignire Gelu dar asta e situatia.
Alex Grigore.
Comentariu