Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand viscaria fl,la cutie,82 gr. !!!
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Doua intrebari scurte : ce inseamna lemn selectionat ( enumera, te rog, criteriile dupa care a fost ales acest lemn ) si de ce ar trebui un doritor sa cumpere de la tine cand la reprezentanta Butterfly e acelasi pret ? Multumesc.TRUST NO ONE !
organizator principal- 12.iul.2007
- 1334
- Cluj Napoca
- 42
Likes given: 33Likes received: 203
Prima intrebare-Lemn ales din stoc de mai multe lemne cu greutati diferite(mai mari),alt feeling,a doua intrebare-la REP.BUTT. are pretul de 600 ron+transport! Deci sunt rare lemnele de 82 gr,iar la feeling si specificatii in functie de gramaj al unui lemn il puteti intreba pe Dnul. GELU-Androgir ce inseamna gramajul la un lemn(sau pe colegii mai vechi de pe forum)!!!Multumesc.
Comentariu
senior- 29.dec.2008
- 199
- Pitești
- 43
Likes given: 2Likes received: 0
Nu vreau sa intru in polemica, dar dupa parerea mea aceste lemne viscaria cu gramaje mai mici de 90 de grame nici nu se compara cu ce era odata(viscaria vechi avea in jur de 92 de grame)
Intrebati "colegii mai vechi de pe forum" daca ei joaca cu lemne mai usoare de 88, 89 de grame(vorbesc de lemnne ofensive)....TIMO BOLL ALC
tenergy 05
Comentariu
senior- 31.ian.2010
- 653
- Cluj-Napoca, Romania
- 52
Likes given: 10Likes received: 11
Ce a fost odata,nu mai este Bogdane(fete individual,mingi double happines,solutie de lipit cauciuc si piele in tub ,pe care o luam de la Mag.de piese auto,...)dar sa stii ca nu de fiecare data un lemn care este usor,nu este bun pt. atac! Din contra la setup de TENERGY care sunt grele este IDEAL,iar un lemn cu gramaj mic,este uscat f. bine,are simt,deci un alt feeling!! Scuze pt. off-topic,R.CristianLEMN:MAZE(Old Tag)
Fh:TEN. 05
Bh:,TEN. 05
Comentariu
Deci , iese de-o polemica...rog utilizatorii de Viscarii sa posteze greutatea lemnului cu care joaca sau cu care se impaca cel mai bine ! Stiu sase la numar ( sper sa nu-i supar ca le pomenesc numele insa i-am vazut pe toti la joc cu armele din dotare si am fost impresionat...astept parerile lor avizate...in ordinea numerelor de pe tricouri : Florin Apian - Bistrița, Marcel Giosan - Galați, Catalin Orza - Suceava, Paul Baisan - Roman, Ion Turburan - Resita )...sigur sunt mai multi...TRUST NO ONE !
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Dacă autorul anunțului nu e deranjat de off-topic (altfel se pot muta discuțiile în altă zonă, nu neapărat cea de fight) aș readuce în discuție un truism des vehiculat pe forum: fiecare simte un setup în felul său propriu și personal. Dintre toate Viscariile cu care am jucat cel mai mult mi-a plăcut cea cu care joacă acum Florin. Nu mai știu ce greutate avea, cred că peste 90 g, dar timp de o săptăm?nă cât am probat-o am simțit că mi-am ridicat nivelul și că jucam un tenis de "calitate". Toate celelalte lemne testate, inclusiv cel pe care-l am acum, au avut peste 90 g, poate și pentru că depășind binișor chintalul simt nevoia de un setup pe măsură, care să mă ajute în jocul de la semidistanță pentru că, inevitabil, sunt primul care face un pas sau doi înapoi, acolo unde simt că tehnica (atâta cât o am) e superioară adversarului care se mișcă mai rapid decât mine în jocul de lângă masă.
Pe de altă parte, Korbel-ul (fluture argintiu) obosit, exfoliat, lovit, pilit, ST cu care joc de vre-o lună de zile are puțin peste 82 g, un simț mult mai soft și un control pe măsură, pare că mă ține mai mult lângă masă, iar atunci când fac pasul în spate pun mult mai multe mingi pe masă cu el decât cu Viscaria. Probabil nici aceiași m?nă nu simte la fel un lemn la perioade diferite de timp.
P?nă la urmă ce-avem de făcut printre antrenamente decât să testăm lemne și fețe, și poate, fără să ne dăm cu adevărat seama, să ne ridicăm nivelul de joc până în punctul în care nu va mai conta așa mult cu ce sau cu cine jucăm. Important e să ne țină "balamalele" cât mai mult la masa de tenis.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
pai si asa lemnul acesta Viscaria este destul de rapid, daca este si greu devine si mai rapid, si asa se va face o paleta grea pt. incheietura ... ,,, pe mine ma incanta un asa lemn usor si sunt destul de rare, asa poti sa adaugi ce fete de paleta vrei, si mai nou fetele sunt tot mai grele... ,,, dar acest lucru depinde de gustul fiecaruia in parte ,,, daca mie ami place poate la un altul nu i place, si invers...
Vanzare!
scuze, Mihai.Ultima editare de leo33; 10.mar.2015, 23:25.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:21.Procesare...X
Comentariu