Kaposta Victor - amator aradean.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu "A" Arad 28.03.2015 open + amatori
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 16 (0 members and 16 guests)
-
Coordonator Onorific
- 29.oct.2009
- 4698
- Arad
- 43
Likes given: 164Likes received: 407
Din Arad : Oancea Ovidiu- amatoriBlade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
Postat în original de leo33 Vezi postma bucur cand vad ca vin foarte des vecini nostri din Ungaria sa se bucure cu noi ,,,
dar unde a disparut colegul nostru Jeney Tamas din Ungaria ???...... De cand a intrat in categoria Open, si stie ca nu poate castiga premii si cupe,,, nu l-am mai vazut la nici un turneu... Oare numai pt.asa ceva a venit el la tenis in Romania?....
adica vreau sa spun, ca joaca destul de bine , nu trebuie sa i fie teama de categoria Open ...
Comentariu
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4698
- Arad
- 43
Turneu se va desfășura la sala polivalenta
In cursul zilei de maine voi anunța orele de începere a cât OPEN si amatoriBlade: VECHITURA CU 70 LEI
Comentariu
- 4698
- Arad
- 43
Din Arad : Schreiber Carina- openBlade: VECHITURA CU 70 LEI
Comentariu
cu parere de rau ma retrag,Parus Lilian. Succes oradenilor.?Mințile luminate discută idei, mințile medii discută evenimente, iar mințile mici discută oamenii.? ? Eleanor Roosevelt
Comentariu
organizator local- 25.mar.2013
- 881
- Oravita
- 51
Likes given: 475Likes received: 321
Anul trecut si in anii precedenti la Turneul Organizat la Arad in Primavara la aceeasi data,(apropo au rasp,Prezent un nr f mare de jucatorii nu numai din partea de Vest a Tarii,ci chiar din toata tara!).Anul asta parca ne-am vbCu mici exceptii..si cei care sau inscris ,se retrag!!)Arad,Timis si Caras raman pe pozitii la acest Turneu si nu numai!!.(Noi plecam peste tot in tara si ne bucuram de fiecare data de revederea colegilor de la masa de joc indif de locul din clasament,doar de placerea jocului!)..Pacat la asa Turneu de traditie sa fim asa putini!!Echipa de Tenis de Masa din Oravita va doreste mult succes pe mai departe!!
Comentariu
- 4698
- Arad
- 43
Eu am ajuns la concluzia ca situatia geometrica a aradului este de vina, suntem la capatul tarii, asta este primul aspect, al doilea aspect este faptul ca noi vesticii suntem mai lenesi, mai comozi, suntem greu de miscat, niciodata nu va fi la Arad cum este in centru tarii, e dureros dar trebuie sa ne obisnuim cu ideeaBlade: VECHITURA CU 70 LEI
Comentariu
- 881
- Oravita
- 51
Bogdane Tata(pedrosyto-Put Gabriel)!!.Eu stiu ca poate noi suntem mai lenesi!!Dar noi am am onorat cu prezenta(,,Vestul"-cu mandrie si am venit cu Capul Sus indiferent pe unde am umblat!!)Eu doar am semnalat lipsa prezentei colegilor din Tara si mai ales a celor care sunt aproape de noi!!Sa ne revedem cu bine sambata,si sa fie un Turneu pe cinste..asa cum a fost de fiecare data!!
Comentariu
- 4698
- Arad
- 43
Gabita eu vb la modul general, e bine ca sunt si atatia, in fond suntem o familie indiferent de numarul de membrii din ea, e bine ca ne intalnim si discutam vrute si nevrute ca doar asta e placerea , sa imbinam utilu cu placutuBlade: VECHITURA CU 70 LEI
Comentariu
- 881
- Oravita
- 51
Mare dreptate ai!!Sa ne vd cu bine..Pune Palinca(la noi Tuica!..)deoparte pe cand om venii..sa nu ne tremure mana..iar noi promitem Berea la rece!!-))))La buna revedere!!
Comentariu
- 4698
- Arad
- 43
Se inscrie:
Caia Sebastian - Arad - amatori
Csaky Tiberiu - Resita - amatoriBlade: VECHITURA CU 70 LEI
Comentariu
Boata Edgar- Arad OPENFH : Joola X-plode | BLADE:BTY Primorac Carbon OFF+ | BH : Donic Acuda S1 Turbo
Comentariu
- 4698
- Arad
- 43
Stoenescu Raul- amatoriBlade: VECHITURA CU 70 LEI
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:51.Procesare...X
Comentariu