Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
daca suntem 32 la open, putem juca in grupe de 4 ca si amatorii.
ar fi doar avantaje si pentru participanti si pentru organizatori.
ar fi timp si de dublu...
- - - Actualizat - - -
s-ar asigura la fiecare minim 6 meciuri,
- - - Actualizat - - -
in formatul actual sunt 4 participanti la care se asigura doar 4 meciuri.
Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
Sa vad terminate superioarele de la Amatori la timp,restul e floare la ureche,putem juca oricum,nu ne grabeste nimeni,pana la 12 pm terminam cumva..dupa aia ne apucam de baut
Tocmai am luat diplomele de la facut,is faine..Medaliile si cupele le luasem de dimineata
Concursul amatorilor a inceput in jurul oreri 9.30.
La sala a aparut un dozator de bere fara alcoool cu dozatorul aferent...gratis.
Au fost pateuri,pandispan si inca niste dracii cu crema care s-au devorat repede.mai e ceva tarie,un vinut..alune..
Concursul amatorilor a inceput in jurul oreri 9.30.
La sala a aparut un dozator de bere fara alcoool cu dozatorul aferent...gratis.
Au fost pateuri,pandispan si inca niste dracii cu crema care s-au devorat repede.mai e ceva tarie,un vinut..alune..
Cataline,vezi sa ajunga cate ceva si celor de la open,ca sa primesti titulatura de bun organizator.
La amatori e pe gata finala,Volostiuc Marius-Aldea Iulian
Openul a inceput la orele 13.45..Orzacu(care sta in sufletul meu langa pc) ma forteaza sa scriu ca a furnizat prima surpiza a openului batandu-l pe Misu Tiganasu cu 3-1
De acu nu prea mai am timp sa postez
Aveti tabloul la Amatori Eliminatorii Amatori
1 SOFIAN CORNELIU,149
------------------------- SOFIAN CORNELIU,149 3-1
16 VOLOSTIUC CATALIN
-------------------------------------------------- COROCAESCU CRISTIAN,589 2-3
9 LUCIC CORNELIU
------------------------- COROCAESCU CRISTIAN,589 0-3
8 COROCAESCU CRISTIAN,589
--------------------------------------------------------------------------- VOLOSTIUC MARIUS 2-3
5 BARBALATA LORIN,1004
------------------------- POTURU IOAN 1-3
12 POTURU IOAN
-------------------------------------------------- VOLOSTIUC MARIUS 0-3
13 VOLOSTIUC MARIUS
------------------------- VOLOSTIUC MARIUS 3-0
4 UNGUREANU FLORIN,446
Un turneu pe gustul meu: am jucat pe mese bune,suprafata de joc excelenta,lumina la ?năltime,sala încălzită bine,mîncare si băutură de ne ruga domnu' Cozma in permanenta sa nu facem pauza,...
Personal tin sa multumesc organizatorilor si tuturor celor implicati pentru efortul depus.
Respect.
Organizarea acestui concurs a fost la SUPERLATIV.A avut de toate..
Partea culinara (mancare diversificata si bautura-de diferite grade)la discretie.Eliminarea timpilor morti la mesele de joc=fluiditate.Meciuri la sectiunea open deosebit de disputate,as enumera cateva dintre ele..
Mosneagu Marius-Hasna Cosmin,Cozma Catalin cu Bularda Iulian-Tiganas Mihai si David Dorin,Morosanu Vasile-Orza Catalin,Corcoz Costin-Hasna Cosmin,multe dintre ele incheindu-se cu 3-2.De mentionat si victoria tanarului Ungureanu la castigatorul turneului de la open-Corcoz Costin cu 3-2 in grupele superioare.Practic o victorie de moral,sigur acest tanar va deveni in viitor un adversar redutabil pentru multi openisti.In concluzie,ORICE turneu organizat la Faltineni,NU trebuie ratat.Bravo Fălticeni,cinste organizatorilor.
Comentariu