Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cumpar masa de tenis

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Cumpar masa de tenis

    As dori sa cumpar o masa de tenis buna si rezistenta. Doresc sa o tin afara pe o terasa si aici as avea nevoie de ceva sfaturi: mi s-a spus ca daca iau o masa de interior si o tin afara se deterioreaza si daca nu ploua spre exemplu direct pe ea de la umezeala din aer, pe de alta parte tot asa din spusele unora am aflat ca mesele de exterior nu sunt "bune" datorita faptului ca au blatul subtire (de cativa mm) si sare mingea anapoda, eu nu ma prea pricep si din acest motiv apelez la ajutorul expertilor. MULTUMESC.

  • #2
    " Expertul " din mine iti comunica urmatoarele lucruri :
    - mesele de tenis de exterior sunt niste mese numai bune de luat micul dejun pe ele...pentru tenis nu sunt ok ( crede-ma, am cumparat una si cand am vandut-o, am dat-o cu lumanare, vorba unui user de pe aici )..blatul prea subtire este impropriu unui joc de tenis cat de cat corect executat.
    - mesele de tenis de interior sunt mai ok, conditia e sa te agati de cele cu blat de la 20 mm in sus, problema e ca nu le poti amplasa afara in lipsa unui acoperis, a unei huse de vreme rea, etc
    - mesele de competitii ( interior ) au blatul de la 22 mm in sus si sunt ceea ce ai nevoie pentru a spune ca joci tenis de masă , nu alte chestii...gasesti pe site-urile de profil, gasesti pe olx, etc...din pacate pentru portofelul tau sunt cele mai scumpe si trebuiesc respectate conditiile de la pct 2 vizavi de depozitare, conditii meteo, etc. ( marci consacrate Joola, Donic, Yasaka, Butterfly...din ce se comercializeaza la noi...de restul uita...)
    Forumul nostru iti doreste jocuri placute !
    TRUST NO ONE !

    Comentariu

    Procesare...
    X