Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Au aparut primele liste de asteptare....
Deocamdata la OPEN
Conform regulamentului aflat in vigoare ,la turneele A+ cei cu media peste 18 au prioritate si numaiin cazul cand locurile nu sunt ocupate cei cu media sub 18 pot figura pe lista Open-istilor.
Citat Regulament 2015
5.3.3 Organizarea turneelor tip A+.
Se organizeaza in sali spatioase, care permit desfasurarea turneului pe minim 20 de mese.
Fiind turnee cu participare nationala, organizatorii vor avea in vedere posibilitatile de cazare, de masa si de petrecere a timpului liber al participantilor.
In situatia depasirii numarului de locuri rezervat turneului, prioritate au jucatorii cei mai bine clasati.
In plus, la Open vor avea prioritate jucatorii cu media 18^, tot in ordinea clasamentului (cei mai bine clasati).
Incheiat citat
56. Dondera Marius, Targu Jiu - 241 - 24.33 - O
57. Dumitru Gheorghe, București - 257 - 18.71 - O
58. Pintilie Nela, Galați - 285 - 17.11 - ALF
59. Balan Cristian, Ramnicu Valcea - 314 - 20 - O
60. Totpal Marius, Busteni - 416 - 16.07 - A
-----------------------------------------
Lista de asteptare:
61. Marin Puiu, Amarastii de Sus - 699 - 20.5 - O
62. Teica Radu, Targu Jiu - 963 - 22 - O
Corect este pozitia 61,62 sa inlocuiasca pozitia 60 si 58.
Cu ocazia participarii la turneul dvs, domnule Toma Florin, am sa aduc si Cupa pe care o detin illegal (s-au incurcat din greseala)-LOCUL III -OPEN-RAMNICU VALCEA 14 MARTIE 2015.Este a dvs , iar eu astept sa o schimbam cu cea pe care o aveti , la Sectiunea Amatori.Va multumesc.
PS.Iar daca tot schimbam cupele si categoriile,propun sa facem si un meci amical in afara turneului.
Pe o bere, numai sa mi spuneti ce marca preferati, ca sa stiu ce iau.
Moise Mihai, Alexandria
Orasul natal imi este sacru.Satul meu este singurul loc de pe pamant unde se aude soarele cum rasare.Prin prezenta mea,eu ma straduiesc sa-i fac cinste,sa-i fiu de folos. Bocaniala Norocel - Galați(com.Rediu) - Open.
Conform regulamentului aflat in vigoare ,la turneele A+ cei cu media peste 18 au prioritate si numaiin cazul cand locurile nu sunt ocupate cei cu media sub 18 pot figura pe lista Open-istilor.
Citat Regulament 2015
5.3.3 Organizarea turneelor tip A+.
Se organizeaza in sali spatioase, care permit desfasurarea turneului pe minim 20 de mese.
Fiind turnee cu participare nationala, organizatorii vor avea in vedere posibilitatile de cazare, de masa si de petrecere a timpului liber al participantilor.
In situatia depasirii numarului de locuri rezervat turneului, prioritate au jucatorii cei mai bine clasati.
In plus, la Open vor avea prioritate jucatorii cu media 18^, tot in ordinea clasamentului (cei mai bine clasati).
Incheiat citat
56. Dondera Marius, Targu Jiu - 241 - 24.33 - O
57. Dumitru Gheorghe, București - 257 - 18.71 - O
58. Pintilie Nela, Galați - 285 - 17.11 - ALF
59. Balan Cristian, Ramnicu Valcea - 314 - 20 - O
60. Totpal Marius, Busteni - 416 - 16.07 - A
-----------------------------------------
Lista de asteptare:
61. Marin Puiu, Amarastii de Sus - 699 - 20.5 - O
62. Teica Radu, Targu Jiu - 963 - 22 - O
Corect este pozitia 61,62 sa inlocuiasca pozitia 60 si 58.
EMI
Multumesc de atentionare.
Voi corecta la urmatoarea actualizare
Cu ocazia participarii la turneul dvs, domnule Toma Florin, am sa aduc si Cupa pe care o detin illegal (s-au incurcat din greseala)-LOCUL III -OPEN-RAMNICU VALCEA 14 MARTIE 2015.Este a dvs , iar eu astept sa o schimbam cu cea pe care o aveti , la Sectiunea Amatori.Va multumesc.
PS.Iar daca tot schimbam cupele si categoriile,propun sa facem si un meci amical in afara turneului.
Pe o bere, numai sa mi spuneti ce marca preferati, ca sa stiu ce iau.
Moise Mihai, Alexandria
OK, o sa am cupa la mine. Cit despre bere, imi place Stella Artois....
Pozitia din cls dă prioritatea, iar cu MP se formeaza grupele.
(700 are prioritate)
In cazul depasirii locurilor disponibile la Avansati va rog sa tineti cont de regulamentul din 2015:
"4.1.4.Participantii cu drept de joc in circuitul AmaTur se pot inscrie la categoria din care face parte, conform mediei detinute, sau la o categorie superioara, exceptie de la aceasta regula se face numai la turneele A+ unde inscrierea/participarea se face in functie de locurile disponibile, prioritate avand cei din categoria respectiva, asa cum sunt mentionati la cap. 2.1. si in ordinea primilor clasati."
Fara suparare dar in exemplul care vi l-am dat nu mi-ati raspuns in spiritul si litera regulamentului.
Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
In cazul depasirii locurilor disponibile la Avansati va rog sa tineti cont de regulamentul din 2015:
"4.1.4.Participantii cu drept de joc in circuitul AmaTur se pot inscrie la categoria din care face parte, conform mediei detinute, sau la o categorie superioara, exceptie de la aceasta regula se face numai la turneele A+ unde inscrierea/participarea se face in functie de locurile disponibile, prioritate avand cei din categoria respectiva, asa cum sunt mentionati la cap. 2.1. si in ordinea primilor clasati."
Fara suparare dar in exemplul care vi l-am dat nu mi-ati raspuns in spiritul si litera regulamentului.
Ai dreptate, ...Dl. Toma e de vina ))ca a facut inca o categorie si care trebuie sa recunosc ca in regulamentul 2015 nu a fost luata in calcul , in schimb este mentionat in regulament (3.1) ca A+urile sunt dedicate celor mai buni din circuit, iar eu imi fac culpa si recunosc ca nu am citit regulamentul.
Comentariu