Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Matei Dumitru - Deva - ma inscriu si eu la amatori, in speranta ca se va juca in sistemul clasic- incepatori si avansati impreuna _
Domnule Matei,nu sunteti constient (realist)ca ati avansat(i) spre categoria ...incepatori?In domeniul medical se spune ca o persoana mai in varsta ...da in mintea copiilor(nu este cazul dvs,dar trebuie sa va dea de gandit pentru viitor).
Domnule Matei,nu sunteti constient (realist)ca ati avansat(i) spre categoria ...incepatori?In domeniul medical se spune ca o persoana mai in varsta ...da in mintea copiilor(nu este cazul dvs,dar trebuie sa va dea de gandit pentru viitor).
Nea Titi se pare ca Doctorul Veterinar ti-a pus diagnosticul de senilitate,daca a fost o gluma ia-o ca atare ,dar daca a vorbit serios trebuie luate masuri.
Matei Dumitru - Deva - ma inscriu si eu la amatori, in speranta ca se va juca in sistemul clasic- incepatori si avansati impreuna _
Sistemul clasic era pina acum citiva ani, la gramada, adica o singura categorie.
De ceva timp, toate turneele se joaca pe 2 categorii: OPEN si AMATORI
Acum, din cauza numarului mare de participanti, a aparut si a treia categorie, asa ca nu mai stiu care este sistemul clasic.
Ceea ce stiu este ca dvs puteti juca la AVANSATI sau OPEN
Doar sa-mi spuneti unde vreti sa va inscriu.
Comentariu