Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Marocioco Marius din Fagaras este trecut si pe lista de Avansați , el participă doar la începători ! Va rugam sa l scoate ti de pe lista Avansați ,mulțumim
Marocioco Marius din Fagaras este trecut si pe lista de Avansați , el participă doar la începători ! Va rugam sa l scoate ti de pe lista Avansați ,mulțumim
Costel, dacă continui să te auto-intitulezi de Galați , la A+ -ul Regional din toamnă vei fi, alături de Noro, printre bucureștenii invitați morțiș la Turneul de la Brăila.
Oricum, până te hotărăști dacă-ți schimbi sau nu viza de flotant AmaTur pe București, gălățenii ?ți vor ține pumnii la Pitești.
Salut, Marcel !
Sunt de Galați, chiar daca m-as declara de București, ceea ce nu e cazul. In plus, e posibil, daca iau examenul pe care il am de dat in septembrie, sa ma reintorc. Inca nu stiu nici eu ce voi face. Oricum...de Galați sunt, de Galați ma simt ( si asta e de bine ) si de Galați voi fi...in general vorbind. Cat priveste Amatur-ul, voi face schimbarile in momentul in care voi afla raspunsurile de care am nevoie. Multumesc pt pumni , dar sanse nu sunt, pt ca nu ma antrenez ( cel putin la tenis, pt ca, altfel, ma antrenez in fiecare zi ) ! Si voua va tin pumnii ! Sa ne vedem cu bine acolo !
Comentariu