Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cumpar Butterfly Viscaria

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Cumpar Butterfly Viscaria

Asa cum spune si titlul, cumpar Butterfly Viscaria fl. argintiu, stare buna sau foarte buna, fara lovituri sau modificari. Greutate 88-90g.
    Pretul se discuta in functie de starea lemnului.

Later edit:
    Se poate inchide, multumesc!
    Ultima editare de catalanu31; 07.apr.2015, 11:54.
    Viscaria
    Omega V Tour
    Vega Europe

Am o pasa buna asa ca te ajut : vrei cu fluture negru sau cu fluture argintiu ? prima varianta e cea mai scumpa ( spre 700 ron ) iar cea de-a doua are urmatoarea lista : 87 gr - 500 ron ( si cele mai dificil de gasit )...sub 86 gr nu recomand, peste 88 gr nu recomand...iti explic in particular de ce...sa nu uit de serie...ce e intre L si M la greutatile descrise de mine sunt ok...sub L sunt peste 90 gr iar peste M ...sunt pur si simplu prea noi...ai inteles cum e spilul ?
    TRUST NO ONE !

Comentariu

Scuze, am uitat sa spun, e vorba despre fl. argintiu. Edit in primul post. Daca se incadreaza si in conditiile explicate de dl danmihai, cu atat mai bine!

(at)danmihai,
      Am mai avut parte de un training in materie de Viscaria in ultima saptamana, de la dl. Johnny Erasure. Multumesc frumos pentru detalii!
      Viscaria
      Omega V Tour
      Vega Europe

Comentariu

Ai discutat cu un meserias...iti mai dau cativa pe care ii poti ruga sa te lamureasca : Catalin Orza si Marcel Giosan. Noroc !
        TRUST NO ONE !

Comentariu

Se poate, inchide, multumesc!
          Viscaria
          Omega V Tour
          Vega Europe

Comentariu

Procesare...
          X