dupa cum stiti de curand mi-am facut o paleta si as vrea sa incep sa ma informez si sa ma dotez si cu cele necesare pt schimbarea fetelor. am tot citit pe forum pe aici dar informatiile sunt foarte raspandite si nu extrem de clare. so - ce tipuri de lipici exista ? (am vazut tot felul de nume fara sa fie spus tipul sau am vazut tipuri mentionate fara sa fie date nume/marci...in plus am citit si de retete home made.) - daca cineva are timp si dorinta de a face un bine si posta macar o lista scurta cu cele mai bune/recomandate marci / tipuri as fi foarte recunoscator.
pe langa lipici - am vazut ca iti trebuie un burete cu care sa intinzi, si am vazut recomandat un tip de burete care se gaseste in ambalajele de electronice...si de asta am destul
si mai trebuie un cilindru pt presat. am vazut si presa de vanzare - dar nu stiu daca chiar e necesara ...?
ce altceva mai trebuie ?
multumesc.
pe langa lipici - am vazut ca iti trebuie un burete cu care sa intinzi, si am vazut recomandat un tip de burete care se gaseste in ambalajele de electronice...si de asta am destul
si mai trebuie un cilindru pt presat. am vazut si presa de vanzare - dar nu stiu daca chiar e necesara ...?
ce altceva mai trebuie ?
multumesc.
Comentariu