Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A ?Zilele Orasului Sfântu Gheorghe? Open+ Amatori, 02.05.2015
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
Multumesc mult sustinatorilor din Miercurea Ciuc in special echipei Biro Attila ,cei care m-au incurajat de- si eram accidentat mi-au dat un impuls si am putut sa trec peste momente grele ,dar si colegul meu Farkas Gabor a fost la inaltime un adevarat sportiv ,dar din pacate dupa meciul cu Florin n-am mai putut juca finala ,organizarea a fost super cu Oliver si Palika in frunte.A fost placut sa revad dupa o lunga absenta jucatorii de tenis de masă,sper sa ne revedem si la alte competitii.
Comentariu
organizator local- 13.feb.2012
- 1215
- alba iulia
- 71
Likes given: 14Likes received: 243
Nu am fost acolo dar Palli a redat atat de exact tot ce s-a intamplat,de parca as fi fost prezent.Iar remarcile participantilor subliniaza faptul ca intr-adevar avem un organizator de clasa.Felicitari!
Comentariu
Postez mai tarziu, caci am avut de depasit perioada de „convalescență” în care mi-am lins rănile, după cel mai catastrofal turneu open la care am participat!. 5 meciuri, 5 înfrângeri, toate cu 3-0!!!
Felicitari organizatorilor, castigatorilor dar si invinsilor! Surpriza placuta a delegatiei din Miercurea Ciuc a fost Sass Imre(locul 2 la amatori)care a decolat puternic spre inaltimile amaturului, aterizand...(eu zic ca nu pe moale!) direct la OPEN.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:41.Procesare...X
Comentariu