Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Zhang Jike - Oferta - transport gratuit

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Zhang Jike - Oferta - transport gratuit

Zhang Jike - 400 lei
    Balsa OFF - 200 lei
    La pachet ambele lemne = 500 - lei

Va rog sa sunati numai dupa ora 18:00 sau sms la orice ora

TEL:0745776286
    Ultima editare de Alin Ciupe; 11.mai.2015, 12:08. Motiv: Poze reale

Butterfly Korbel SK7 - ST
    Tenergy 05-fx

Ce faci omule pui poze din ziare !!!?😊. Mai straduieste-te ca e greu asa.
    Blade: Timo Boll ALC
    Fh:Palio AK 47 Red
    Bh:Palio AK 47 Red

Comentariu

Pozele sunt puse informativ pentru a se stii exact modelul... Din moment ce sunt noi lemnele nu cred ca avea rost sa le fac poza numai asa sa le vezi tu in cutie) in fine, cine cunoaste stie despre ce e vb.. Respect

Tenergy 05-fx

Comentariu

Postat în original de alin.ciupe Vezi post
        Pozele sunt puse informativ pentru a se stii exact modelul... Din moment ce sunt noi lemnele nu cred ca avea rost sa le fac poza numai asa sa le vezi tu in cutie) in fine, cine cunoaste stie despre ce e vb.. Respect
        Daca vrei sa vinzi ar fi de preferat sa pui niste poze reale ca sa vada clientul ca ceea ce vinzi tu nu e o replica fidela a orginalului. Toate cele bune !
        Lemn : SpinLord Ultra Balsa
        FH: Tenergy 05
        BH: XIOM OMEGA IV PRO

Comentariu

nu este asa cum spui tu baiete,,, ,,, aici nu este alimentara sa crezi ca noi nu stim cum arata acele lemne,,, aici trebuie sa adaugi poze cu Lemne reale, adica cu lemnele tale care vrei sa le vinzi... si pozele sa le faci afara nu in cutie cum spui tu acolo...

aaaaaaa, uite ati fac o super oferta la schimb pe lemnul tau Bty.Balsa OFF - eu ati ofer lemnul din imagine... asa de bun venit pe forum... ce spui batem palma?...

(dragi colegi acesta super oferta sespeciala este doar pt el, nu ofer la o alta persoana)
          Ultima editare de leo33; 20.apr.2015, 12:46.

Comentariu

Sunt multe clone pe piata, dupa cum bine se stie. Cei interesati ar putea sa ceara fotografii reale cu lemnele... Eu unul, daca as fi interesat, as cere fotografii reale... Dar cum nu sunt, nu cer

Comentariu

Fara schimburi, multumesc

Tenergy 05-fx

Comentariu

Postat în original de leo33 Vezi post
                nu este asa cum spui tu baiete,,, ,,, aici nu este alimentara sa crezi ca noi nu stim cum arata acele lemne,,, aici trebuie sa adaugi poze cu Lemne reale, adica cu lemnele tale care vrei sa le vinzi... si pozele sa le faci afara nu in cutie cum spui tu acolo...

aaaaaaa, uite ati fac o super oferta la schimb pe lemnul tau Bty.Balsa OFF - eu ati ofer lemnul din imagine... asa de bun venit pe forum... ce spui batem palma?...

(dragi colegi acesta super oferta sespeciala este doar pt el, nu ofer la o alta persoana)

,,, scuze ca trebuie sa spun acest lucru,,, am primit mesaj privat de la el ca este de acord cu oferta mea dragi colegi...

ideia este ca lemnul Viscaria care este in poza este o clona,,, din cauza acesta ti-am facut oferta speciala pt tine, am vrut sa vad daca cunosti un lemn normal fata de o clona... din cauza acesta te-am rugat sa adaugi poze cu lemnele pe care le vinzi ... trebuia sa-ti dai seama de la inceput ca ceva nu este ok, Viscaria face 600 ron si lemnul tau 300 ron si ca era prea mare diferenta...
                Ultima editare de leo33; 20.apr.2015, 22:28.

Comentariu

E un vanzator de olx care a crezut ca se realizeaza aici 😊

Comentariu

Postat în original de C O S T I Vezi post
                    E un vanzator de olx care a crezut ca se realizeaza aici ��
                    Ce olx, cred ca e vanzator de olee xxx .... si a crezut ca a gasit o paine de mancat aici pe forum.
                    Domnule Alin, nu mai interveniti aici cu astfel de prostii ca poluati forumul. Aici sunt oameni in general corecti si care se pricep putin, deci nu mai incercati astfel de smecherii pe acest forum. Daca sunteti corect, puneti poze clare, multe, cu lemnele reale etc cum v-au zis si ceilalti colegi, si mai lungiti acest subiect care pare o pacaleala de 1 aprilie. Bafta!
                    Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm

Comentariu

- - - Actualizat - - -

am adaugat poze reale, sa va convingeti ca nu am intrat aici sa dau teapa sau sa fraieresc le cineva
                      Repede ati sarit pe mine))))
                      Unii miau dat sfaturi si le multumesc, altii au fost ironici cu toate ca poate nici nu cunosc fenomenul asta numit tenis de masă.
                      In fine.... O zi buna tuturor

Tenergy 05-fx

Comentariu

Lemnele par autentice! Felicitari! Se pare ca se poate, daca se doreste, transparenta!

Comentariu

am adaugat poze reale, sa va convingeti ca nu am intrat aici sa dau teapa sau sa fraieresc le cineva
                          Unii miau dat sfaturi si le multumesc, altii au fost ironici cu toate ca poate nici nu cunosc fenomenul asta numit tenis de masă.

Tenergy 05-fx

Comentariu

era normal sa se sara pe tine la cate tepe s-au incercat si unele chiar s-au dat aici pe forum. Esti nou intrat, exista un regulament pentru vanzari care trebuie respectat, atata tot. Daca citeai regulament si puneai poze de la inceput totul era ok. Hai nu mai fi asa de afectat. Spor la vanzare.
                            "Sa fim precum ne-am impaca"(Ion Barbu)
                            Lemn:BTY - Keyshot Light; FH-Tibhar Genius 2.0
                            BH-Xiom Yanus DF 1,5[/COLOR]

Comentariu

si acum toti care a-ti jignit omul puteti sa va cereti scuze pe rand. daca nu veti fi ,,cantariti" ca oameni slabi.
                              Victas V22 DE blue 2.0
                              Victas Koji Matsushita Special
                              Victas Curl P1V black1.5

Comentariu

Postat în original de phill Vezi post
                                si acum toti care a-ti jignit omul puteti sa va cereti scuze pe rand. daca nu veti fi ,,cantariti" ca oameni slabi.
                                Nu cred ca trebuie sa isi ceara cineva scuze. Au fost intr-adevar unele ironii dar la cum a fost deschis subiectul si la atitudinea sa initiala cred ca dl Alin chiar le-a cautat cu lumanarea Era normal sa incaseze niste "bobarnace" avand in vedere cate tentative de tzepuire au fost inclusiv aici pe forum.
                                Alin, eu zic sa iti asumi criticile formulate de la bun inceput si sa treci peste ironii (asta e, le mai zicem si noi la nervi ), iar data viitoare cand vei mai deschide vreun subiect de vanzare cumparare sa stii cum trebuie facut. Iti doresc multa bafta si succes la vanzare!

Comentariu

Postat în original de CornelTT Vezi post
                                  Nu cred ca trebuie sa isi ceara cineva scuze. Au fost intr-adevar unele ironii dar la cum a fost deschis subiectul si la atitudinea sa initiala cred ca dl Alin chiar le-a cautat cu lumanarea Era normal sa incaseze niste "bobarnace" avand in vedere cate tentative de tzepuire au fost inclusiv aici pe forum.
                                  Alin, eu zic sa iti asumi criticile formulate de la bun inceput si sa treci peste ironii (asta e, le mai zicem si noi la nervi ), iar data viitoare cand vei mai deschide vreun subiect de vanzare cumparare sa stii cum trebuie facut. Iti doresc multa bafta si succes la vanzare!
                                  eu zic ca da pentru simplul motiv ca un om valoreza mai mult decat 5 straturi de furnir lipite intre ele.legatura intre noi nu trebuie sa fie rupta iar daca se intampla uneoi trebuie reparata repede.Reflectati la acest adevar! Va doresc SANATATE(interioara si exterioara)
                                  Victas V22 DE blue 2.0
                                  Victas Koji Matsushita Special
                                  Victas Curl P1V black1.5

Comentariu

Postat în original de phill Vezi post
                                    eu zic ca da pentru simplul motiv ca un om valoreza mai mult decat 5 straturi de furnir lipite intre ele.legatura intre noi nu trebuie sa fie rupta iar daca se intampla uneoi trebuie reparata repede.Reflectati la acest adevar! Va doresc SANATATE(interioara si exterioara)
                                    Total de acrod cu ce ati scris dl Phill ... Eu nu am postat si nu cred ca a postat cineva pentru a se certa sau pentru a fi conflictual. Pur si simplu a cerut-o dl Alin. Sa fim precum ne-am impaca si sa mergem inainte, iar data viitoare vom mai corecti toti, si cei care au postat ironii si dl Alin. Stima multa!

Comentariu

catre leo si costi! nu sariti asa! daca e ciupe alin din zalau, e jucator de tenis! nu cred ca se preteaza la afaceri cu clone! asta daca e chiar numele lui, cel de pe forum. ca daca era sa ma tin de marlanii si eu eram timo boll din dortmund!
                                      ZJ-SZLC
                                      fh/bh- Btf Tenergy o5fx

Comentariu

Multumesc andrei_sb.
                                        Nu cred ca sunt asa cunoscut sa intre cineva cu numele meu))
                                        numai bine

Tenergy 05-fx

Comentariu

Postat în original de Andrei_Sb Vezi post
                                          catre leo si costi! nu sariti asa! daca e ciupe alin din zalau, e jucator de tenis! nu cred ca se preteaza la afaceri cu clone! asta daca e chiar numele lui, cel de pe forum. ca daca era sa ma tin de marlanii si eu eram timo boll din dortmund!
                                          Aici nu este vorba de sarit, ci de faptul ca daca nu pui poze reale starnesti o serie de intrebari. Si "silvestru" a incercat sa vanda un viscaria clona aici si eu l-am demascat dupa ce mi-a trimis poze pe mail. Cred ca am facut bine nu? De unde sa stim ca nu se intampla aceelas lucru? Poza pe care a pus-o leo este chiar a clonei lui "silvestru" si uite ca pe alin l-a pacalit si a acceptat schimbul. Daca punea poze de la inceput nu erau probleme. Scuze din partea mea si vanzare buna. Trimit si eu o oferta de pret pe pm.

Comentariu

Eu il cunosc pe dl ciupe si recomand ca un om serios si de incredere ! De aceea cred ca ar trebuii sa fim mai ingaduitori cu persoane care intra mai rar pe forum !! ! Dl ciupe este un jucator f bun iar fratele dansului a jucat sau mai joaca in superliga din cate stiu ! Au o sala de tenis de masă privata la zalau si au f mult clienti dovada ca sunt seriosi eu chiar am fost acolo si sunt f multumit de ce am vazut ! Domnii respectivi au facut multe reparatii la mine si intotdeauna au fost la inaltime !! Deci respect dlor si apoi indoeii !! Cu respect dan universal !
                                            DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!

Comentariu

Sa fii sanatos domnu Dan daca il cunosti dar cu ce am gresit eu ca mi-ai dat acum "nu imi place mesajul"? Eu am argumentat mai sus posturile mele si i-am dat si like la pozele lui. Mai intai citeste si apoi reactioneaza.
                                              Ultima editare de C O S T I; 21.apr.2015, 21:52.

Comentariu

cunoscandul pe dl ALIN CIUPE NU mi-a placut cum a sunat caracterizarea facuta ,,,de vanzator de olx in rest numai bine va voi acorda like in compensare !! multumesc !
                                                DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!

Comentariu

pt cine nu il cunoaste pe acest OM ,este fost jucator de superliga, asadar noi amatorii am avea multe de de invatat de la el.dupa cum ati vazut nu a raspuns provocarilor. dar suntem in ROMANIA nu ma mai mira nimic !

- - - Actualizat - - -

Postat în original de CornelTT Vezi post
                                                  Ce olx, cred ca e vanzator de olee xxx .... si a crezut ca a gasit o paine de mancat aici pe forum.
                                                  Domnule Alin, nu mai interveniti aici cu astfel de prostii ca poluati forumul. Aici sunt oameni in general corecti si care se pricep putin, deci nu mai incercati astfel de smecherii pe acest forum. Daca sunteti corect, puneti poze clare, multe, cu lemnele reale etc cum v-au zis si ceilalti colegi, si mai lungiti acest subiect care pare o pacaleala de 1 aprilie. Bafta!
                                                  idem!!!

Comentariu

Procesare...
                                                  X