Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vand Paleta completa formata din: Lemn Nittaku Septear si Fete XIOM Omega 4

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• ÎNCHIS Vand Paleta completa formata din: Lemn Nittaku Septear si Fete XIOM Omega 4

Vand:
    1. Paleta formata din: Lemn Nittaku Septear ST, Fete Xiom Omega 4 Pro 2.0 si Xiom Omega Europe 2.0.
    Paleta a fost achizitionata de la domnul Tibi, www.tenismasa.ro, cu pretul de 520 RON inclus transportul, in luna Martie 2015 si am jucat o singura data cu ea.
    Paleta este ca si noua. Motivul vanzarii: Cumparare compulsiva - daca joc tenis de masă o partida, o data pe an, nu merita. Nu ma puneti sa scot fetele si sa vand separat.
    Nu o voi face. Nu ma pricep si probabil le-as distruge.
    Pretul de vanzare este de 430 RON inclus transportul prin posta romana.

2. Paleta formata din: Lemn Friendship 729 Bomb Anatomic, Fete RITC 729 Faster with German Sponge 2.0 si Friendship Super 729 FX 2.0.
    Paleta a fost asamblata in 2008 si am jucat cu ea probabil de 10 ori in anii scursi pana acum. Are o uzura data de timp si urme pe fata Super FX de la degete.
    Dar este o paleta corecta, nu este lovita. Nu scot fetele.
    Pretul de vanzare este de 85 RON inclus transportul prin posta romana.

Nu reusesc sa incarc mai mult de 5 fotografii. Daca se doresc mai multe fotografii va rog sa-mi spuneti cum sa le upload-ez.
    Fișiere atașate
    Ultima editare de ariana; 22.apr.2015, 11:17.
    Lemn: Xiom Aria
    Fete: FH Xiom Omega V Tour max, BH Xiom Omega V Euro max

3. Vand Racheta tenis camp Fischer graphite-fibreglas series R 350 S, weight 320g. Are mici zgirieturi pe una din laterale.
    Stiu ca este un forum dedicat tenisului de masa, dar tinind cont ca e un sport inrudit, poate este un doritor ce iubeste si practica ambele sporturi.
    Racheta o am de 8 ani si am folosit-o doar in primii 2, de citeva ori.
    Pretul de vanzare este de 160 RON inclus transportul prin posta romana.
    Fișiere atașate
    Lemn: Xiom Aria
    Fete: FH Xiom Omega V Tour max, BH Xiom Omega V Euro max

Comentariu

Procesare...
    X