Buna ziua, sper sa nu deranjez am nevoie de o informatie, daca nu am mai participat niciodata la un turneu de tenis de masă amatori pot sa ma inscriu oricand sa particip la unul? Daca da ce as avea nevoie sa stiu, va multumesc!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Inscriere Tureneu Amatur
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
senior
- 28.apr.2015
- 743
- Timișoara
- 44
Likes given: 20Likes received: 63
Inscriere Tureneu Amatur
Taguri: Nimic
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8128
- Brașov
Likes given: 1617Likes received: 3041
Postat în original de Adrian Veres Vezi postBuna ziua, sper sa nu deranjez am nevoie de o informatie, daca nu am mai participat niciodata la un turneu de tenis de masă amatori pot sa ma inscriu oricand sa particip la unul? Daca da ce as avea nevoie sa stiu, va multumesc!
Nimic deosebit...
Trebuie sa postezi in locul potrivit (anuntul turneului) numele, prenumele si localitatea, plus categoria (incepatori, amatori, open)
Trebuie sa te prezinti la sala cu putin timp inainte fața de ora anuntata.
Exista si o taxa in ziua respectiva de aprox 25 lei
In rest,...o paleta ITTF, un echipament adecvat.
Daca esti incepator e bine sa mentionezi categoria, de regula amatori/avansati, asta pt ca turneele de incepatori sunt mai putine si le gasesti rar.
Daca esti legitimat, ....sa faci aceasta mentiune, si sa te inscri la OPEN pana se stabileste media.
Succes!
Bună ziua! Credeți că obligativitatea fiecărui jucător de a se înscrie singur în concurs ( fiecare jucător să aibă cont propriu) ar putea rezolva din subiectivismul înscrierilor pe liste? (Vezi Vințul De Jos).
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3924
- Deva
- 74
Likes given: 2067Likes received: 1402
Postat în original de Barbulescu Dan Vezi postBună ziua! Credeți că obligativitatea fiecărui jucător de a se înscrie singur în concurs ( fiecare jucător să aibă cont propriu) ar putea rezolva din subiectivismul înscrierilor pe liste? (Vezi Vințul De Jos).
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8128
- Brașov
Likes given: 1617Likes received: 3041
Postat în original de mateidumitru Vezi postDa, ar trebui instituita regula obligativitatii inscrierii personale a fiecarui participant la turnee. La fel si retragerile trebuie facute personal.
Am sa fac un "Anunț Turneu" șablon, printre care sa se specifice și aceasta problema , adică, "prioritatea la înscriere este data de ordinea inscrierilor pe forum" , iar acest anunț se va posta exact sub regulament, de unde se poate lua cu copy-paste, și se completează în spatiile libere.
?n felul acesta se vad toate informațiile mai ușor, nu ne mai scăpa nimic, iar jos la subsol rămâne loc pentru fiecare organizator sa anunțe surplusul (sarmale, sponsori, etc) cum ar veni "Alte mentiuni"
Pe lângă toate cele se mai muncește și la o evidenta a retrasilor, nu de placere se face aceasta, ci pentru a se relaxa lista de așteptate, în ideea ca incet-încet nu se mai înscriu cu ghiotura și nici asa fără rost.
Comentariu
Da, ar fi frumos, dar este imposibil. Numai în cercul meu de prieteni am persoane care fiind la a doua tinerețe nu vor sa se mai familiarizeze cu computerele, asa ca niciodată nu-și vor face cont toți participanții.
Comentariu
In rest,...o paleta ITTF, un echipament adecvat.
Apreciez in mod deosebit sfatul dat unui posibil viitor coleg amaturist ca trebuie sa aiba o paleta ITTF...poate incepatorul de astazi va deveni un openist maine, si va face asta fara scurtaturi sau compromisuri...ZJ-SZLC
fh/bh- Btf Tenergy o5fx
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 16:29.Procesare...X
Comentariu