Postat în original de grasomega
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
TURNEU A "Cupa ARIA editia II " Sibiu 16.05.2015
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
organizator principal
- 17.mar.2012
- 6330
- Victoria
- 50
Likes given: 1854Likes received: 1514
Cu un procentaj de retrageri de 80% (precum ati spus mai sus), lumea considera Amaturul back-up la planul A.
Cine vrea intr-adevar sa participe, sta vinerea si se uita pe forum ca la penaltiuri.
Problema asta am auzit-o si anul trecut, deci nu e ceva nou si e ceva tolerabil
Comentariu
Tolerabil, din punctul majoritatii (cred) fiind destul de sigur (desi tare mult as vrea sa ma insel) ca nimeni nu a initiat un nou paragraf in regulament si sa-l inainteze spre "votare". Si ati intuit bine, ca e si tolerat, ca nu s-a schimbat regulamentul.
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3922
- Deva
- 74
Likes given: 2063Likes received: 1401
Postat în original de Zosim1 Vezi postNea Titi ,nu toti isi permit sa isi planifice timpul ca pensionarii,si sa astepte pana in ultima clipa.Eu cred ca Cristi a procedat corect si asa ar trebui sa procedeze toti.As vrea sa stiu si parerea matale daca ti se pare in regula ca la un turneu cu 110 participanti sa fie 85 de retrageri cum a fost la ultimul.Mie nu ,si nu pot fii de acord nici in ruptul capului.
emiPostat în original de grasomega Vezi postEu trebuie sa stiu cu macar 4 zile inainte, altfel nu primesc Green Card
Comentariu
organizator principal- 15.feb.2012
- 3748
- Sibiu
- 51
Likes given: 1956Likes received: 565
cred ca ar trebui inversate
sau cu spatiu mai mare între ele
SAU "Nu-mi place mesajul" ar trebui în pus în dreapta ca sa fie mai sigur
este a doua oară când le încurc
Comentariu
junior- 03.iul.2013
- 69
- Cluj-Napoca
- 48
Likes given: 0Likes received: 1
Postat în original de adof Vezi postFilea Adonis Sibiu Amatori
Mureșanu Alex Sibiu Amatori
Mureșanu Mihaela Sibiu Amatori
Decean Darian Sibiu Amatori
Negrean Ioan Sibiu Amatori
Timaru Ilie Ocna Sibiului Amatori
Barac Marius Sibiu Amatori
Comsa Dan Sibiu amatori
Danelic Gabi Sibiu OpenLemn GERGELY
TIBHAR EVOLUCION MX-P
TIBHAR EVOLUCION MX-P
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6330
- Victoria
- 50
Likes given: 1854Likes received: 1514
Postat în original de razvan marinescu Vezi postPana la urma dl. Comsa Dan unde se inscrie la amatori sau la open? Aici apare la amatori iar la inscrieri la open.
Comentariu
junior- 03.iul.2013
- 69
- Cluj-Napoca
- 48
Likes given: 0Likes received: 1
Dupa cum ma cunosti, eu nu prea intru in panica asa repede prob e ca le-am promis baietilor din Cluj ca ii duc la Sibiu si nu vreu sa-i las balta in ultimul moment! Daca nu prind loc asta e vin ca spectator!Lemn GERGELY
TIBHAR EVOLUCION MX-P
TIBHAR EVOLUCION MX-P
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Postat în original de razvan marinescu Vezi postDupa cum ma cunosti, eu nu prea intru in panica asa repede prob e ca le-am promis baietilor din Cluj ca ii duc la Sibiu si nu vreu sa-i las balta in ultimul moment! Daca nu prind loc asta e vin ca spectator!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 09:51.Procesare...X
Comentariu