Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
La amatori e nr fix de participanți sau se mai poate sa crească ? Mulțumesc in numele celor care se afla pe lista de așteptare .La condițiile pe care le am vazut la sibiu cred totuși ca se poate creste nr de participanți ..
La amatori e nr fix de participanți sau se mai poate sa crească ? Mulțumesc in numele celor care se afla pe lista de așteptare .La condițiile pe care le am vazut la sibiu cred totuși ca se poate creste nr de participanți ..
Vad ca sunt multi inscrisi la Open pe lista de asteptare si încă se mai înscriu.
In speranța ca organizatorul va suplimenta numărul de locuri, ma înscriu si eu:
Cristian Cionoiu - București - open.
Acum am vazut si eu ce valori sunt pe lista de asteptare la open, asa ca si eu propun suplimentarea locurilor la open. E pacat sa ramina pe dinafara atitia jucatori valorosi.
Vad ca sunt multi inscrisi la Open pe lista de asteptare si încă se mai înscriu.
In speranța ca organizatorul va suplimenta numărul de locuri, ma înscriu si eu:
Cristian Cionoiu - București - open.
Acum am vazut si eu ce valori sunt pe lista de asteptare la open, asa ca si eu propun suplimentarea locurilor la open. E pacat sa ramina pe dinafara atitia jucatori valorosi.
Spatiul de la Aria nu prea permite suplimentarea meselor,doar in cazul in care se mai gaseste o locatie pentru una dintre sectiuni ar fi o varianta?
Am numarat la Reghin 85 de retrageri (aprox),si stiu ce eforturi a facut Rares si Ocsi alergand in stanga si in dreapta dupa logistica pregatind sala si totul pentru 24 de grupe si au fost rasplatiti cu 18 grupe.Eu cred ,si recomand luarea unor decizi urgente in aceasta privinta,si recomand organizatorilor nesuplimentarea de locuri .
Am numarat la Reghin 85 de retrageri (aprox),si stiu ce eforturi a facut Rares si Ocsi alergand in stanga si in dreapta dupa logistica pregatind sala si totul pentru 24 de grupe si au fost rasplatiti cu 18 grupe.Eu cred ,si recomand luarea unor decizi urgente in aceasta privinta,si recomand organizatorilor nesuplimentarea de locuri .
Ai dreptate Emi!Cat timp am facut sport mi-a placut sa respect regulamentul si fair-play-ul.La Sibiu nu se schimba regula in timpul jocului.Atata poate duce sala si atat eu cat si Adonis am demonstrat ca la Sibiu se fac turnee de calitate.Asa ne place noua!Si cred ca si altora...
Cum a spus si Adonis,nu se va suplimenta schema de joc.
Va multumim pentru intelegere!
Alex Mureșanu
Asa este Florin.Daca este frumos poate mergem cu totii la un gratar!Dar imi este tare frica ca...vor fi si nemultumiti!
- - - Actualizat - - -
Ai dreptate Emi!Cat timp am facut sport mi-a placut sa respect regulamentul si fair-play-ul.La Sibiu nu se schimba regula in timpul jocului.Atata poate duce sala si atat eu cat si Adonis am demonstrat ca la Sibiu se fac turnee de calitate.Asa ne place noua!Si cred ca si altora...
Cum a spus si Adonis,nu se va suplimenta schema de joc.
Va multumim pentru intelegere!
Alex Mureșanu
Multumim pentru anunt.
Nu-mi ramane decat sa ma retrag. Nu cred ca se vor retrage chiar toti cei dinaintea mea si nu as face deplasarea la Sibiu, daca nu stiu sigur ca am posibilitatea sa joc.
Distractie placuta jucatorilor!
Multumim pentru anunt.
Nu-mi ramane decat sa ma retrag. Nu cred ca se vor retrage chiar toti cei dinaintea mea si nu as face deplasarea la Sibiu, daca nu stiu sigur ca am posibilitatea sa joc.
Distractie placuta jucatorilor!
Cristi, stim cu totii ca, la fiecare turneu se imbulzesc multi la inscriere,dar, tot la fel de bine stim ca pina la final se retrag foarte multi. Parerea mea este sa nu te grabesti cu retragerea, caci, mai mult ca sigur, vei prinde loc.
Cristi, stim cu totii ca, la fiecare turneu se imbulzesc multi la inscriere,dar, tot la fel de bine stim ca pina la final se retrag foarte multi. Parerea mea este sa nu te grabesti cu retragerea, caci, mai mult ca sigur, vei prinde loc.
Nea Titi ,nu toti isi permit sa isi planifice timpul ca pensionarii,si sa astepte pana in ultima clipa.Eu cred ca Cristi a procedat corect si asa ar trebui sa procedeze toti.As vrea sa stiu si parerea matale daca ti se pare in regula ca la un turneu cu 110 participanti sa fie 85 de retrageri cum a fost la ultimul.Mie nu ,si nu pot fii de acord nici in ruptul capului.
emi
Comentariu