Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Dupa cum ma cunosti, eu nu prea intru in panica asa repede prob e ca le-am promis baietilor din Cluj ca ii duc la Sibiu si nu vreu sa-i las balta in ultimul moment! Daca nu prind loc asta e vin ca spectator!
Dupa cum am spus ai loc si pe podium deci stai linistit.
cred ca la următorul Turneu A de la Sibiu , ultima zi pentru retrageri va fi ziua de JOI până la ora 19,
iar ultima zi de înscrieri va fi vineri până la 19
așa va fi timp mai mult pentut cei de pe listele de așteptare sa reprogrameze ziua de sâmbată
iar cei care nu participa dar numai se înscriu nu mai pot lasa până in ultima zi să ?i încurce pe ceilalți
și organizatorii știu cite mese să mai care vineri noaptea pe la 23 si sa așeze tot prin sală
Matei Dumitru - Deva - amatori - se retrage. Imi cer scuze de la cei pe care i-am incurcat, dar, am sperat pina azi sa-mi treaca durerile de articulatii, insa, mai am de asteptat.
Mai scriu odata aici, am scris si pe facebook dar fara succes. Ati vazut ca sambata viitoare e turneu A la Pitești cu incepere avansatii la 12 si openul la 14? Inca mai sunt locuri disponibile, nu prea multe la avansati...la open free...
Nu sunt sibieni interesati?!
Multumesc
Mai scriu odata aici, am scris si pe facebook dar fara succes. Ati vazut ca sambata viitoare e turneu A la Pitești cu incepere avansatii la 12 si openul la 14? Inca mai sunt locuri disponibile, nu prea multe la avansati...la open free...
Nu sunt sibieni interesati?!
Multumesc
Comentariu