Postat în original de razvan marinescu
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
TURNEU A "Cupa ARIA editia II " Sibiu 16.05.2015
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
organizator principal
- 15.feb.2012
- 3719
- Sibiu
- 51
Likes given: 1952Likes received: 549
cred ca la următorul Turneu A de la Sibiu , ultima zi pentru retrageri va fi ziua de JOI până la ora 19,
iar ultima zi de înscrieri va fi vineri până la 19
așa va fi timp mai mult pentut cei de pe listele de așteptare sa reprogrameze ziua de sâmbată
iar cei care nu participa dar numai se înscriu nu mai pot lasa până in ultima zi să ?i încurce pe ceilalți
și organizatorii știu cite mese să mai care vineri noaptea pe la 23 si sa așeze tot prin salăUltima editare de adof; 14.mai.2015, 22:13.
Comentariu
maestru- 17.iun.2011
- 1907
- Mioveni
- 68
Likes given: 3532Likes received: 1358
Ce fel de actualizare la 17:16, cand la 10:35 s-au retras Manitiu si Kondort si au ramas in continuare pe tabelul de inscrisi??Blade: Donic Alligator Combi
FH: Butterfly Dignics 80
BH: Der Materialspezialist Spectre OX
Comentariu
organizator principal- 15.feb.2012
- 3719
- Sibiu
- 51
ma bucur când îmi atrage cineva atenția
pentru ca pot sa remediez situația pâna nu e prea târziu
e mai rău când te lasă să vadă cum o dai în bară
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3894
- Deva
- 74
Likes given: 2043Likes received: 1394
Matei Dumitru - Deva - amatori - se retrage. Imi cer scuze de la cei pe care i-am incurcat, dar, am sperat pina azi sa-mi treaca durerile de articulatii, insa, mai am de asteptat.
Comentariu
Mai scriu odata aici, am scris si pe facebook dar fara succes. Ati vazut ca sambata viitoare e turneu A la Pitești cu incepere avansatii la 12 si openul la 14? Inca mai sunt locuri disponibile, nu prea multe la avansati...la open free...
Nu sunt sibieni interesati?!
MultumescZJ-SZLC
fh/bh- Btf Tenergy o5fx
Comentariu
E greu sa treci muntii fara o autostrada. Dupa ce aceasta va fi gata, sunt destul de optimist ca vor fi sibieni chiar si la București ))
Comentariu
organizator principal- 15.feb.2012
- 3719
- Sibiu
- 51
Postat în original de Andrei_Sb Vezi postMai scriu odata aici, am scris si pe facebook dar fara succes. Ati vazut ca sambata viitoare e turneu A la Pitești cu incepere avansatii la 12 si openul la 14? Inca mai sunt locuri disponibile, nu prea multe la avansati...la open free...
Nu sunt sibieni interesati?!
Multumesc
Postat în original de calinf01 Vezi postE greu sa treci muntii fara o autostrada. Dupa ce aceasta va fi gata, sunt destul de optimist ca vor fi sibieni chiar si la București ))
Comentariu
Se retrage Tincu Catalin din hunedoaraBLADE:BTY Primorac Carbon OFF+
FH:BTY Tenergy 05
BH:BTY Tenergy 05
Comentariu
Se retrage, din lista de asteptare (amatori), Bugarin Martin.Limba este ?nt?iul mare poem al unui popor (Lucian Blaga)
Comentariu
junior- 07.nov.2013
- 145
- Târnaveni
- 24
Likes given: 3Likes received: 7
Se retrage Vitan Vasile - TârnaveniBL: Butterfly Timo Boll Forte
BH: Butterfly Tenergy 80
FH: Butterfly Tenergy 80
Comentariu
organizator tehnic- 07.oct.2012
- 1210
- targu mures
- 57
Likes given: 183Likes received: 56
Se retrage Derzsi Lorand - Targu Mureș - Amatori.
Speram sa intre Motorga Dorin un jucator cu 0.04 puncte mai bun.Timo Boll ALC F/B Tenergy 05.
https://www.youtube.com/channel/UCzq...cyMHq2mWRUvN3A
Va rog sa aveti o viata frumoasa.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:40.Procesare...X
Comentariu